Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ООО дефинитивно куќа.Во куќа живеам,двор имам за летно време под лозница карти да играм душа давам :)

Во куќа ... ама со голем двор и со базен :):) ... отсекогаш сум сакала да си чувам куче,ама додека живеев во станот не можев,пошто немав кај да го чувам,а само шо се преселив во куќа заминав во Ск на факултет,пак во стан,така да одвај чекам да завршам со факултетот,да си се вратам дома и да си земам кученце ( да си ја остварам неостварената желба од детството)... плус,нема нешто поубо од то,во лето да си седниш во дворот,да си пиеш нешто ладно и освежително и да си прајш муабет до касно навечер ( ок ова можиш да го прајш и во стан,ама под услов да имаш огроомен балкун,шо е ретка појава.)

Мислам дека подобро е во куќа, иако 16 години живеам во стан.

Леееејјјјј на ова прашање ќе останам неодреден зошто живеам во стан и знам кои се предностите ама и во куќа знам кои се предностите и не можам да се одлучам. Сепак пвеќе ме влече станот него куќата.

10 god ziveev vo stan i ne mi bese bas o.k
Sega ziveam vo kuka i mnogu mi e podobro.Glasam za kuka :je:

многу е важно колкава е куката или станот ама дефинитивно многу подобро е да живееш во кука нема нисто поубо од двор визба таван....

Па додека сум помлад подобро ми е во стан , а кога че остарам , би сакал во куќа за да можам да се одморам во дворот , да не ми прават врева комшиите како во стан и ќе можам да ја направам во некое помирно место.

баш требаше анкета за ова да се направи, да видам дали 90% ќе се за куќа...иначе куќа си е куќа моЖеш комотно во двор да си искочиш летно време и да си уживаш

sakam ...sakam... u kuka definitivno...ama golemka da e..:D so ubavo sredeno dvorce :D ama da bide i nekoj 4 soben proshiren stan nema da e loso :D

pogolema prednost davam na kuka ke si imas dvorce ke mozes da si sees cuski frenki po nekoe korence treva i taka denot ti e ispolnet

Во куќа е многу поскап животот покрај внатрешниот дел треба да се одржува и надворешниот, јас сум живеел и во двете одлуката е индивидуална на кого што повеќе му лежи јас сум за стан.

Живеам во стан, ама сепак мислам дека куќа си е куќа, многу поголемо е, поудобно и секако да има двор голем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom