Такви сцени ми се мотаа низ глава, дека се сомнителни изјавите и се што се случуваше, како и лицата вмешани во инцидентот, патеката на трчање, кондицијата, смртта на едниот учесник и обичните повреди на другиот (тој нели и фитнес работел во Охрид)...ама едно време низ муабетов ми се згади од самиот себе при таа помисла па се откажав од отворена дискусија за тој наводно случаен инцидент.vikas brani reketari aaa? ajde da vidime sto vika eden srbin vo blic
Tužno jeste, jedan život je izgubljen...Medjutim, da li se polako pojavljuju i neke drugačije informacije. Prvo navodno je ovaj bio bokser, pa osumnjičeni navodno član te grupe "Pink Panter". Nekako malo po malo informacije dolaze i čini mi se da kreću u nekom drugom pravcu. Kako se na jednom mestu nadju takvi profili i onda kao "Zakače", pa ovaj odmah pobegne iz hotela... Porodice ovoga čoveka mi jeste žao, njima je sigurno najteže...ali nekako uvek ima ono ali...
Најдобро е да најде полицијата што се случувало точно оти ова препукување срби македонци е без везе.