Среќни Коцки (рандом легенди)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум сериозно загрижен што ни се дешава... Мислам дека станавне убедливо најглупиот народ во светот и американцине може вода да ни носат.. Дебили има кај и да се свртиш на улица, на интернет, на телевизија, секаде... не знам што се деси не беше вака порано...

Јас сум сериозно загрижен што ни се дешава... Мислам дека станавне убедливо најглупиот народ во светот и американцине може вода да ни носат.. Дебили има кај и да се свртиш на улица, на интернет, на телевизија, секаде... не знам што се деси не беше вака порано...

Секогаш било вака, само што сега драстично се намали цената на интернетот и сите овие доаѓаат до израз.

Посликовито кажано, сите пациенти конечно ги дочекаа нивните 5 минути :icon_lol:

Не се срамам да кажам дека скоро секој ден го гледам, зошто тогаш доаѓам од работа и ручам....
Абе минимум 20 пати ќе се имам задавено али ѕвер е.....ги дупи, ги убива од реметење....ги тера да кажуваат работи. Како само си игра со нив...па некои се караат, сакаат две награди, па некои лажат за 100 грама кафе....абе комедии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom