Среќни Коцки (рандом легенди)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
А наградава е врв “пет пити бурек или 10кг брашно“ ја мислев дека се заебава Жарко во пародијата со бурекот ама стварно вистина било воа :pos:

Не сакам да ви расипувам забава дечки, но ова што се случува на квизов мене не ми е за смеење. Туку е одраз на некои посуштински работи, во кои сме дел сите ние.
Трагично и тажно.

Може веќе го имам кажано ама не се сеќавам. Некаде март месец, во екот на локалните избори, се јавува извесна Розита од Велес кај Вучиќ и овој ја прашува: Дали вечерва ќе одите некаде на Младенци? - Не не Драган, на митинг сме вечер. После Мирко Ватерполо, Розита ми е втора на топ листата.

Јас не гледам ова ич, ама еден другар од зафрканција почна да го гледа и секој ден ми кажува што се случува и какви се пациенти се јавиле.
Ова ми дојде у стил на некои што отвараат теми

"Drugar mi ima sida imal seks so edna devojka nemal kondom devojkava prv pat ja sretnal vecerta inace ne e on takov voobicaeno nikogas ne sum ovaj nikogas drugar mi nikogas ne bi napravil takvo nesto kade moze da se tersira ? Za drugar mi prasuvam inace. "
:D

Кафе,бурек..... што е следно бе ? :pos:
Кондоми нека почне да дели,овие оваквиве што се јавуваат не смее да се дозволи да се размножуваат...

А наградава е врв “пет пити бурек или 10кг брашно“ ја мислев дека се заебава Жарко во пародијата со бурекот ама стварно вистина било воа :pos:

Всушност ова е пародија на пародијата. И според сценарио да си го смислувал немало да биде ко ова.

Име на позната историска личност, Поло:
-Рагби. :eek:
-Леле многу сум возбудена Драган. :pos:
-Ватер Поло :pos: :pos: :pos:
-Уф ама многу сум возбудена стварно... :pos:
-Ш има? Нема Ш... М? Има М... О? Има О...
-Значи има М...О...
-Мирко? Леле возбудена сум.
-Мишко (а нема Ш) :pos:
-Mитко? :pos:

Не можам, умрев ја, ова да сакаш не може вака да испадне. :cuc:

Знаеш дека си го достигнал дното кога Драган Вучиќ ти се гази од смеење...

Пак ќе кажам, се надевам се заебаваше оваа. Ако не се заебаваше не е воопшто смешно ова, убаво кажа некој погоре.

sta-reci-koju-poruku-.jpg

Ма Драганчо има измислена работа, искрено ѕвер е, ретко се наоѓа ваква работа која што со душа сакаш да ја работиш...:ROFLMAO:

Требаше сега некој тема да ви отвори за да се сетите дека емисијава е трол невиден.:coffee:

Овоа за Ватерполото....ми делува ко @Мачорка да му се има јавено да го дрибла Драганчо.

И еве една фотка за сите верни фанови.
dragantetovaza.jpg

Оваа со ватерполото курташак си игра 100%. Се познава дека со сила се прави глупа и е младо девојче али ок признавам смешно е, се изнасмеав:D

Ех, камо да беа сите како неа ќе беше добро. Тажното е што повеќето што се јавуваат се вакви само што они не глумат... затоа не се ситете на американските дебили не сме ние ништо поарни од нив, впрочем така е секаде ама ајде.

Кога почна да ги реди имињата Мишко, Мирко, Митко... веќе стана јасно дека е трол. Тоа не го менува фактот дека емисијата е лудница, btw :)

Кога не ми е денот, обавезно си ја пуштам емисијата, нема шанси да не се расположам додека ја гледам. И вие ја гледате, знам, само не признавате :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom