Среќна нова година на сите!

• Креатор на темата Креатор на темата MATE™
  • Време на започнување Време на започнување
И ние тебе! :)

Среќна Нова Еверибади! :свиркам:

Ај замисли ме ко шо се смеам ко Питер Грифин од ... како се викаше бе креацијава од Сет Мекфарлан. Сеа дур штракав на тастатурава ми текна како се вика, ама интригантно ми е како ми текна на Сет и презимето негово келтско, а не на серијава у курац нека ојт све.

Пијан сум цел ден.
А не заради нова година ебаве беља

Смена на календар, толку ли значи бе, да ви ебам?

Значи, малку побел ѕидот е: па уште ако сте smokeri ко мене, уште појќе, ќумур соба, а тргаш календар, бела позадина и оп - ете, среќна нова

ебате варот и варосувањето шо викаме ние по Дебрца, Дримкол и како се викаше.... шознам.

Смена на календар, толку ли значи бе, да ви ебам?
Ај сеа размисли, ако не ти значи промената на календар, зашо си пијан? :P

Твојот најголем кошмар е на пат да се оствари: сфаќаш дека си како сите нас. :rolleyes:

Раде Пендрек, година четрдесет... :pos:

Ај сеа размисли, ако не ти значи промената на календар, зашо си пијан? :P

Твојот најголем кошмар е на пат да се оствари: сфаќаш дека си како сите нас. :rolleyes:

Раде Пендрек, година четрдесет... :pos:

:P

day off, ради смена на календар. Празлесс.
Комат со прас. Priceless.

Abe озбилно, хмммм ми е работава. Онака, шознам :D

a inace epten e dobro da imas tastatura kako SwiftKey koja ti zacuvuva zborovi za da ti se najdat u vakvi vreminja da ne se macis da kucas pravilno haha

Ајде нека ви е среќна новата година кајганџии.да се сте здрави и живи и сите желби да ви се исполнат.Поздрав!!!:LOL:

ај среќна нека е и од мене....многу среќа, здравје, љубов и успеси во сите полиња ви посакувам чочко ви Даре

*ако има печатени грешки не се намерни...виното пишува....важни јас ви посакувам се најдобро од срце ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom