Среќна нова година на сите!

• Креатор на темата Креатор на темата MATE™
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна нова на сите!

Најпрво ќе ви пожелам здравје, а се друго само ќе си дојде.

Желба за следната година ми е да организираме (барем една) хуманитарна акција.

Прво за детското СОС село, а понатака и за други дечиња на други места. Нека поминат празнициве и ќе иницирам нешто, незнам што и како сеуште, но кога намерата е благородна начините не се важни.

И немора да сме само ние од овој форум, би сакал идејава да ја распространиме и по други луѓе, други форуми.

Белки на некого можеме да му донесеме малку среќа.

Убав провод на сите!

И јас ви ја честитам новата година предвреме. Исто така ви посакувам многу среќа, пари, љубов, здравје наредната година, а се останатото самото по себе ќе си дојде или времето ќе си го покаже своето!
А желбите, со малку труд и верба ќе стигнеме до некаде на брдото, а ако вложиме дополнителни напори ќе стигнеме на врвот, а тоа што се наоѓа на врвот е нештото по тое сме тргнале т.е. нашата желба и цел.:)

Новата 2014 Година да ни е среќна, бериќетна и просперитетна на сите.

Од се најмногу ни посакувам поголема сплотеност, лојалност, солидарност, меѓусебна почит и поддршка, заедништво и стремеж кон заедничка цел.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА !

пратам објавите, шом некое женско во новата година место да се лапа со дечкото овде пиши поздрави и честитки - значи дека е или слободна или незадоволна.
Во Ексел ги запишувам.

пратам објавите, шом некое женско во новата година место да се лапа со дечкото овде пиши поздрави и честитки - значи дека е или слободна или незадоволна.
Во Ексел ги запишувам.

Ha Ha Ha :pos:

Среќна Нов година и од мене, само бидете живи и здрави, верувајте ми, колку и да е клише, најважно е тоа. Наздравје!

Ајде нека ни е среќна Новата. Многу здравје, среќа, љубов и успех во неа.
cheers.gif

Прегледај го приврзокот 81039 Прегледај го приврзокот 81040 Прегледај го приврзокот 81041
На сите членови на Кајгана и машки и женски,што годинава вршеа преговири за брак,
усмено и писмено а богами и практично,
ОД СЕ СРЦЕ ИМ ПОЖЕЛУВАМ ДА СЕ ЌЕРДОСААТ ГОНДИНАВА И СЕДНАТ ВО ОВОЈ ПЈТОН КАКО МЛАДОЖЕНЦИ И СЕ РАЗБИРА ПОТОА И 1-2-3-ПРИНОВИ.

реприза од лани, ама се уште ова важи и мислам дека баш сега во овие моменти некои
се ќердосаа, ај со среќа да им е, па нека се јават кој се и како беше тоа практичното.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom