Среќен роденден Серпико!

Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден и се што сакаш да ти се оствари ...

Среќен роденден, се да ти оди подмачкано, а околу тебе да се врткаат девојки малку поубави од очајната домаќинка

l89873775542_8110.jpg

HBD%20Carlos%20M.png

Среќен роденден машко, многу успех во животот.

Прва мисла на станвење, да умрам ако не е така!

Братче мое, другарче мое, партнеру мој пеколен на речиси секој факултетски програм... Среќен роденден! Ама, од срце мислено, не колку да се напишит. Човеку, те сакам и ти посакувам...знаеш шо се ти посакувам (да не пишам овде, ќе ме банирате ради експлицитно изразување), од оние, хедонистичките работи. Од оние професионалните, не ми ни текнува шо би ти посакал... најпросто - да си продолжиш да си тераш надаље исто како досега, зошто си супер во се! И да не ми се мрштиш ко ќе мрчам...

То одприлика, вака полусконцентриран во утрово, можам да го речам. Денес ваљда ќе ми те видам, па малу поинаку ќе ти честитам.

Еф, да се осетит едно добро голтче шо го поштуеш...
jackdsigl_2.jpg

Ajde srećen rodenden se najubavo!

Среќен роденден друже се најубаво во твојот живот, нек ти се множат многу благослови! :smir:

Среќен роденден и се најубаво....

Ај среќен роденден со мало задоцнување :) Али сепак среќен :cug:

Среќен роденден Богдане!
Леле, каква програма на радио ќе има кога ќе се цврцне Боби вечерва! :vozbud:

Не ја затварате пак темава? :) :)

Епа.. Сер Богдане Пико ... срештен ти роденден... и све тоа натаму (никако наваму) :)

Лепото, со шестарот за Татковината - напред. И викај на кафе, торта не јадам.

Хепи брдеј ту ју. Фак фор ми тунајт, дринк фор ми тунајт, хев а вери факинг гуд тајм фор ми тунајт.

Да си жив и здрав, тоа е најважно. За останатите работи треба сам да си се потрудиш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom