Среќен роденден Lanna!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден и се најубаво :smir:

Среќен роденден,се најубо,сите желби да ти се исполнат и се надевам дека во скоро време ќе се запознајме :pipi::smir:

Среќен роденден :smir:

Среќен брдеј и од мене! Се најубоо и се шо сакаш да ти се испуни! И фала за чорапите х) :smir::smir:

vg-happy-birthday.jpg

Среќен роденден и од мене се што сакаш да ти се исполни и повеќе успех во наредниов период.

Еее братуу, и тебе ти дојде ова бројка во животов!!!

Да ми си најсеќна и највесела, и да ми имаш успех и... чекај бе, по мое желбава да ја напреме:

Светлано, да не куртулиш од журки и заебавање, секс со посакувани момци, квалитетно вино и добро платена работа (ова ако не го спомнев, немаше да останам жив:tapp:)! Везден, ама везден!

На сеа поклон...

WhiskyChoc.jpg

Фокси, озбилно, нефер потег :)

Лана...среќна најсреќна да си! Терај ко шо тераш, пошо знајш како требит.

Среќен роденден!

Мече пред тро ми кажа Болигла дек си имала роденден за две минути, и се израдвав дек ќе пишам прва, чак и се мислев кој да отворит тема ама глеам ја завршиле работата браќава.

Иначе, среќен родееееееееееееееееендееен!! Мики мал, да изживејш уш сто години, да дочекаш охриТска невеста да станиш, да си останиш лепота, и да си го зачуваш најубајот карактер. Ијаа лигаење :pipi:

Среќен роденден и се најубо:back:

Среќен роденден најмила:). Нека бидат твои сите сончеви денови. И сите оние ноќи по кои копнеам, заедно пак да јадиме форнети од фета и да шетаме низ таја скопската чаршија. Бинго картичките се продаваат масовно, на цело село.
Те сакам :back::back::back:

Еј, ти, да да ти, што ме следиш по форумов...денеска решив и ја да те следам малце без пиштол без ништо, само желби за се најдобро во животот. Среќен Роденден:smir::smir:

Среќен Роденден... :smir:

Леле, леле, леле на кого му е роденден :vozbud:

Сонценце, најсреќен нека ти е роденденов, да си ми жива, здрава, најсреќна, машки да вртиш околу мал прст, да си полна со пари и почесто да се гледаме :)

Среќен роденден Лана и се најубаво :smir:

SuperStock_1525R-151473.jpg

Среќен роденен и се најубаво :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom