Среќен 8-ми март ...

• Креатор на темата Креатор на темата pLaToOn
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
images

Среќен нека ви е и уште 666 години да го славите. :smir:

е сеа може да се каже.. Среќен 8-ми март на сите од понежниот пол

Или ја сум глуп, или ќор, или не знам шо датум сме.
Али сите денеска честитаат осми март (и по телевизии и сегде), а седми март е.
Ја не сфаќам.
не, не се секирај у ред си ти .. тоа е само пошо некој се понапред со време некој поназад а некој и у македониа заостанатиии (и со време за жал) :(

... на сите жени, но не затоа што таков е денот, туку затоа што ги сакаме и почитуваме ... иако понекогаш забораваме да го покажеме, или пак не сме во можност да го покажеме.
Јас не сум поет, јас не сум уметник, јас не сум музичар, јас сум само човек со многу пиво во себе кој се обидел да создаде (отсвири) едно дело во чест на сите нив ... сите кои се околу/до/зад/испред/со мене, но и сите вас кои го читате ова и кои ја заслужувате оваа чест секој ден. Моето дело, кое го именував Б-мол (Beer или B витамин сеедно, но сепак за многумина познато) следува подолу ... со цело срце од мене за сите вас (посебо за неа нели).

Мда, ова е тоа: [video]http://www.artmk.net/B-mol.mp3[/video]

P.S ... грешките во мелодијата се тука, и треба да бидат ... грешките постојат и треба да (ќе) се исправат заедно

Ако нешто убаво ми се случило деновиве, тоа е твојата мелодија. Еднаш добив композиција со моето име, а сега сум почестена што и мене ми е наменета по некоја нотка од твоите отсвирени звуци... Прекрасно... Нека биде хит на денот

Среќен 8ми Март на сите дами :smir:

Среќен 8-ми Март на сите жени :)

Среќен празник на сите госпоѓи, госпоѓици на форумот и подалечку. Радоста и вниманието што ги имаат денеска во неизмерни количества, љубовта и вниманието од саканиот, момчето, сопругот, децата... нека ги следи цела година. Нека секој ден ви биде празник

58ab5c424dc7163aec8324e154f83acf_1268040878.gif

Честит 8ми Март на сите од понежниот пол на форумов...
8mart21.jpg

Нека им е среќен празникот на сите жени, и...
Jebeš praznik koji nije neradni dan... :icon_bigg

Нека им е среќен празникот на сите жени!

mellbourne-internatioanl-flower-and-garden-show.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom