- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
Lolita напиша:Mislam deka ne postoi sreka, postojat samo srekni momenti.:raz:
Ako sum greska odnapred se izvinuvam.
јас се согласувам со тебе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lolita напиша:Mislam deka ne postoi sreka, postojat samo srekni momenti.:raz:
Ako sum greska odnapred se izvinuvam.

((/ A ljubovta e polovina sreka. Mislam deka nema potpolna sreka, nikoj nikogas ne moze da bide celosno sreken sekogas nesto fali...Srekata ne ja gradime sami tuku toa e ona sto vikaat starite ako si roden so zvezda ke si sreken zasto ako ja gradevme srekata sami togas sekoj na ovoj svet ke bese sreken nemasse da ima stradanja bolki i takvi mi ti cuda sto se aktuelni vo denesnicava...toa e moeto mislenje 
Aбре девојче... Ништо лично, ама ќе останеш многу разочарана во животот ако тргнеш со волку големи и идеалистички очекувања.Tender Girl напиша:covek ako saka da bide srekjen-kje bide srekjen i bez pari![]()

Живееш со двајца родители и тројца браќа и сестри да речеме, имате месечни примања од 5.000 за да ги покриете сите трошоци, храна, сметки, облека, образование, даноци, буквално се...Светот функционира така што без пари си никој и ништо, и најголема заблуда е тоа дека можеш да бидеш среќен и ако немаш вода у очи. 

...ај се занесов ја...