Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
никако не би го направил тоа, пошто на тој кој би му ја крадел женската уште погадно ке се чуствува, уште понесреќен,а башка и мене ке ми биде глупо

Од толку слободни девојки да се мешам таму кај што не ми е местото :nenene:

Крадење партнери особено од најдобрите другарки ми е нешто најдолно и најбедно..и да ми направила нешто лошо никогаш не би и го превземала партнерот..како другарки делиме и јадење и пиење и слободно време и многу други работи..само партнерите никогаш..за тоа има однапред поставен договор:pipi:

еј, неее, колку идиотска рзбота е тоа....никогаш не би направила такво нешто ,сметам дека е многу ниско,знак за немање никаква почит кон себе си и пријателот.

Не е темава само за другарки, може и за непознат да се работи.:)

Инаку не би.
Во моментот кога дознавам дека има девојка се повлекувам и пријателски се поставувам кон типот.
Ако има девојка нека си ја чува.
Јас ќе си најдам слободен.:)

Osetliva tema, nesakam nisto tugjo, a za svoe "tepam" - nedavam!, Taka sto strasno me nerviraat nekoj sto svesno se vpustaat vo takvi vrski pa i duri se calamat so toa demek koj fraer ili fraerka bila go ukrala ili go deli so nekoja/nekoj..... sakam samo uste edno da dodadam "Tugjoto e Taga"!:nenene:

Вака кога читам пост по пост се прашувам дали јас живеам во реалноста:retardКога сите се толку невини,наивни и мили се прашувам кој ги ебе зафатените?

Од толку слободни девојки да се мешам таму кај што не ми е местото :nenene:
бре мајката
ти да имаш добра прилика нема да га искористеш
не само ти и било ......
ама сите се прават луди за у пензија

Вака кога читам пост по пост се прашувам дали јас живеам во реалноста:retardКога сите се толку невини,наивни и мили се прашувам кој ги ебе зафатените?
кој ка ке најде тој ЕБА
ама нели шо викаш сите се прават невини,наивни
п.с кој се чуствува навреден жалба по ПП:smir: :smir:

Колку сте вие само "наивни,невини фацички"...
Очигледно сеуште живееме во свет каде дури и превземањето дечко/девојка е тема на која никој не ја признава вистината..Па барем половината од сите овие што коментирале "туѓо не сакам/свое не давам" ја пуштиле девојката или дечкото при најмал знак на неверство.. а во меѓувреме барем еднаш превземале (ајде благо речено-позајмиле накратко) нечиј дечко или нечија девојка...
Туку да!На форумов сите поштени сме..заборавив..

"Среќа на туѓа несреќа" не го ни сваќам како толку важен термин кога станува збор за презимање дечковци/девојки. Минливо е , се лечи со време , се дознаваат вистинските лица на луѓето.
Има многу пострашни работи кои се дешаваат во светот и им е одземана среќата на многу луѓе низ светов. Тие луѓе одтогаш не се веќе исти , до крајот на животот живеат во сивило.

хахаха смешки мислиш во светот на Дизни живееме. Аде бе луѓе реално, што мајка има мене да ми биде гајле за некоја која не ја познавам? немам никакви допирни точки со неа, а еве ми се допаѓа нејзиниот дечко? демек ќе се устручавам и нема да флертувам со типот? бре бре глупости. Не зборувам за другарки и пријателки, зборувам за личности кои не ми се блиски. Нормално дека ако ми се допаѓа типот и сум слободна ќе преземам некоја иницијатива.
Да беа сите толку наивни и фини како што пишуваат тука голем процент од луѓето девици ќе умираа.

хахаха смешки мислиш во светот на Дизни живееме. Аде бе луѓе реално, што мајка има мене да ми биде гајле за некоја која не ја познавам? немам никакви допирни точки со неа, а еве ми се допаѓа нејзиниот дечко? демек ќе се устручавам и нема да флертувам со типот? бре бре глупости. Не зборувам за другарки и пријателки, зборувам за личности кои не ми се блиски. Нормално дека ако ми се допаѓа типот и сум слободна ќе преземам некоја иницијатива.
Да беа сите толку наивни и фини како што пишуваат тука голем процент од луѓето девици ќе умираа.

Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.

Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.
Чисто информативно..
Сакаш да кажеш дека ти никогаш не си "позајмил" ничија девојка?

Јас не реков дека секој втор што е зафатен мене ми е интересен. Туку реков дека ако некој е зафатен а мене навистина ми се допаѓа не гледам причина зошто не би пробала нешто со него. Не гледам зошто јас би имала обзири кон неговата девојка кога он самиот ги нема. На крај краева ако тој ја сака толку девојка му што бара со други женски? Е тоа јас не можам да го разберам.
А да бидеш оставен за друг секогаш може да ти се случи, без разлика дали си презел некому девојка/дечко или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom