moskva_bojan
Kirk Hammett
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 3
никако не би го направил тоа, пошто на тој кој би му ја крадел женската уште погадно ке се чуствува, уште понесреќен,а башка и мене ке ми биде глупо
бре мајкатаОд толку слободни девојки да се мешам таму кај што не ми е местото :nenene:
кој ка ке најде тој ЕБАВака кога читам пост по пост се прашувам дали јас живеам во реалноста:retardКога сите се толку невини,наивни и мили се прашувам кој ги ебе зафатените?
Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.хахаха смешки мислиш во светот на Дизни живееме. Аде бе луѓе реално, што мајка има мене да ми биде гајле за некоја која не ја познавам? немам никакви допирни точки со неа, а еве ми се допаѓа нејзиниот дечко? демек ќе се устручавам и нема да флертувам со типот? бре бре глупости. Не зборувам за другарки и пријателки, зборувам за личности кои не ми се блиски. Нормално дека ако ми се допаѓа типот и сум слободна ќе преземам некоја иницијатива.
Да беа сите толку наивни и фини како што пишуваат тука голем процент од луѓето девици ќе умираа.
Чисто информативно..Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.
Јас не реков дека секој втор што е зафатен мене ми е интересен. Туку реков дека ако некој е зафатен а мене навистина ми се допаѓа не гледам причина зошто не би пробала нешто со него. Не гледам зошто јас би имала обзири кон неговата девојка кога он самиот ги нема. На крај краева ако тој ја сака толку девојка му што бара со други женски? Е тоа јас не можам да го разберам.Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.