Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
никако не би го направил тоа, пошто на тој кој би му ја крадел женската уште погадно ке се чуствува, уште понесреќен,а башка и мене ке ми биде глупо

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Од толку слободни девојки да се мешам таму кај што не ми е местото :nenene:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Крадење партнери особено од најдобрите другарки ми е нешто најдолно и најбедно..и да ми направила нешто лошо никогаш не би и го превземала партнерот..како другарки делиме и јадење и пиење и слободно време и многу други работи..само партнерите никогаш..за тоа има однапред поставен договор:pipi:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
еј, неее, колку идиотска рзбота е тоа....никогаш не би направила такво нешто ,сметам дека е многу ниско,знак за немање никаква почит кон себе си и пријателот.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не е темава само за другарки, може и за непознат да се работи.:)

Инаку не би.
Во моментот кога дознавам дека има девојка се повлекувам и пријателски се поставувам кон типот.
Ако има девојка нека си ја чува.
Јас ќе си најдам слободен.:)

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Osetliva tema, nesakam nisto tugjo, a za svoe "tepam" - nedavam!, Taka sto strasno me nerviraat nekoj sto svesno se vpustaat vo takvi vrski pa i duri se calamat so toa demek koj fraer ili fraerka bila go ukrala ili go deli so nekoja/nekoj..... sakam samo uste edno da dodadam "Tugjoto e Taga"!:nenene:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вака кога читам пост по пост се прашувам дали јас живеам во реалноста:retardКога сите се толку невини,наивни и мили се прашувам кој ги ебе зафатените?

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Од толку слободни девојки да се мешам таму кај што не ми е местото :nenene:
бре мајката
ти да имаш добра прилика нема да га искористеш
не само ти и било ......
ама сите се прават луди за у пензија

Вака кога читам пост по пост се прашувам дали јас живеам во реалноста:retardКога сите се толку невини,наивни и мили се прашувам кој ги ебе зафатените?
кој ка ке најде тој ЕБА
ама нели шо викаш сите се прават невини,наивни
п.с кој се чуствува навреден жалба по ПП:smir: :smir:

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Колку сте вие само "наивни,невини фацички"...
Очигледно сеуште живееме во свет каде дури и превземањето дечко/девојка е тема на која никој не ја признава вистината..Па барем половината од сите овие што коментирале "туѓо не сакам/свое не давам" ја пуштиле девојката или дечкото при најмал знак на неверство.. а во меѓувреме барем еднаш превземале (ајде благо речено-позајмиле накратко) нечиј дечко или нечија девојка...
Туку да!На форумов сите поштени сме..заборавив..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.342
Поени од реакции
38.475
"Среќа на туѓа несреќа" не го ни сваќам како толку важен термин кога станува збор за презимање дечковци/девојки. Минливо е , се лечи со време , се дознаваат вистинските лица на луѓето.
Има многу пострашни работи кои се дешаваат во светот и им е одземана среќата на многу луѓе низ светов. Тие луѓе одтогаш не се веќе исти , до крајот на животот живеат во сивило.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
хахаха смешки мислиш во светот на Дизни живееме. Аде бе луѓе реално, што мајка има мене да ми биде гајле за некоја која не ја познавам? немам никакви допирни точки со неа, а еве ми се допаѓа нејзиниот дечко? демек ќе се устручавам и нема да флертувам со типот? бре бре глупости. Не зборувам за другарки и пријателки, зборувам за личности кои не ми се блиски. Нормално дека ако ми се допаѓа типот и сум слободна ќе преземам некоја иницијатива.
Да беа сите толку наивни и фини како што пишуваат тука голем процент од луѓето девици ќе умираа.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
хахаха смешки мислиш во светот на Дизни живееме. Аде бе луѓе реално, што мајка има мене да ми биде гајле за некоја која не ја познавам? немам никакви допирни точки со неа, а еве ми се допаѓа нејзиниот дечко? демек ќе се устручавам и нема да флертувам со типот? бре бре глупости. Не зборувам за другарки и пријателки, зборувам за личности кои не ми се блиски. Нормално дека ако ми се допаѓа типот и сум слободна ќе преземам некоја иницијатива.
Да беа сите толку наивни и фини како што пишуваат тука голем процент од луѓето девици ќе умираа.
Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Ти размислуваш така, јас викам дека ако си успеала некој да го одврзиш од некоја, кој ти гарантира дека утре нема да се најдиш во обратната ситуација и тебе да ти се деси истото? Да неречам да те шутнат за друга? Тркалцето се врти... вака или онака. Не џабе рекле, не го прај то шо нејќиш да ти го прат. Има толку многу слободни момци/девојки, вие се запнувате во некој што е зафатен. Да нема, ај ќе разберам. Ама вака... ич не ми е сватливо.
Чисто информативно..
Сакаш да кажеш дека ти никогаш не си "позајмил" ничија девојка?

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Јас не реков дека секој втор што е зафатен мене ми е интересен. Туку реков дека ако некој е зафатен а мене навистина ми се допаѓа не гледам причина зошто не би пробала нешто со него. Не гледам зошто јас би имала обзири кон неговата девојка кога он самиот ги нема. На крај краева ако тој ја сака толку девојка му што бара со други женски? Е тоа јас не можам да го разберам.
А да бидеш оставен за друг секогаш може да ти се случи, без разлика дали си презел некому девојка/дечко или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom