Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
pa zavisi... ako mene mi go ukradat partnerot normalno jas ke bidam SAD i ke sakam da ja natepam taa "4avka" sto go napravila toa... a ako jas go napravam toa ( go ukradam partnerot od nekoa) ke bidam HAPPY i ke se nadevam deka nema da sakat da me natepaat :baeh:

па ми се провртело понекогаш низ глава за некоја згодна типка, ама никогаш не сум имал (храброст можеби) срце да го направам тоа. Башка последниве 2 години не гледам по зафатени типки :)

Епа онака за познати само, ништо блиско, ми поминало 100 пати низ глава. Ама не сум направила никогаш такво нешто.
И тоа не би го нарекла баш “крадење“.
Ама сепак кога знам дека некој е зафатен одма добива X на листата. :)

Да бидам искрена, зависи колку ми се силни чувствата кон одредената личност...ако сум убедена дека љубов, вистинска љубов.
Искреност, не крадење.
Само ќе го запознаам дечкото со ситуацијата и толку.

Никогаш не ми паднало на памет да направам нешто за да расипам нечија врска. Доколку некои двајца се среќни и заљубени, нема зошто јас да се мешам и да правам планови како да ги раздвојам, без разлика колку ми се свиѓа типот. И не би објаснувала колку таа не е за него. Ми нема логика. Штом е он со неа, значи му е убаво или чувствува нешто за неа. Додуша не мора секогаш да значи дека чувствува нешто, можеби има други причини поради кои е со неа, ама како и да е, не е мое да се мешам. Он треба сам да си сфати.

Јебига, ако има женска има, не е единственото машко. Ќе побарам друг. Слободен.

никого неможе да ти земе нешто ако знаеш добро да го чуваш

Kako prvo zavisi od begovata zenska/decko,dokolku mi e prijatel/ka ili bliska ne ni pomisluvam na ''kradenje'' partneri.A dokolku ne ja poznavam mozebi i ke se obidam ako vidam deka ima megdan za nesto.Ako uspeam da go prevzemam se dokazuva kolku nivnata ljubov bila vistinska.

NEMA ZOSTO DA SE RASTURA VRSKA TUKA E RABOTA NA TAJNO DRUZENJE OBOSTRANO NO NE NA BLISKI LICNOSTI [Kako na dru> zenska]

Не крадам,само позајмувам понекогаш,ама без задни намери.Никогаш не би растурила среќна двојка.:nesum:
POZAJMUBANJE TO NEKOGAS I STANUVA I DOLGA TAJNA VRSKA AKO SE OTIDE DO KRAJ . ZASTO SO NEGO MOZES DA BIDES :helou: I OTVORENA VO SITE TEMI........>>>>OD ISKUSTVO>>>>>>>:smir: :smir:

Па сум помислила ама толку, ако се заљубени нема потреба да им се мешам во врската, не сакам да градам среќа над туѓа несреќа. Ако е со неа среќен нека е, не сакам да се мешам и да растурам врска колку и да е долга, зашто они се сакаат.:helou:

otsekogash sum mrazela luge sto seljubomorni na srekata na drugite i pravat se za da ti go zaebat zivotot! imavv takvii mnogu za minatite 2 ogd.

Aha. Ova bi go narekol bolest jas. Imam edna bliska prijatelka na koja poslednite 3 dechkovci i se prezemani od drugi, ednostavno uziva vo toa, ne deka gi mrazi nivnite devojki, voopshto ne gi ni poznava(mislam lichno), ali taka i bilo ubavo koga ke go prezeme dechkoto, i ne e toa samo za edna vecher, si oformuva vrska so nego. Sega so posledniov i brak! Treba i na svadba da igrame naskoro...:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Aha. Ova bi go narekol bolest jas. Imam edna bliska prijatelka na koja poslednite 3 dechkovci i se prezemani od drugi, ednostavno uziva vo toa, ne deka gi mrazi nivnite devojki, voopshto ne gi ni poznava(mislam lichno), ali taka i bilo ubavo koga ke go prezeme dechkoto, i ne e toa samo za edna vecher, si oformuva vrska so nego. Sega so posledniov i brak! Treba i na svadba da igrame naskoro...:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Чудна потреба да и` преземеш дечко на некоја за да се чувствуваш подобро. И тоа постојано да се случува, преминато во опсесија.

За да му се раздени на едниот,мора да му се стемни на другиот:toe: .Плус тоа,интересно и возбудливо е.Чувствуваш моќ и гордост кога ќе докажеш дека си подобар.

Чудна потреба да и` преземеш дечко на некоја за да се чувствуваш подобро. И тоа постојано да се случува, преминато во опсесија.
Zoshto chudno! Grevov od vremeto na Eva e poznat(i nejze taka i zabranuvale jabolko). Problemov e drug so devojkava ama da ne pishuvam za treto ovdenprisutno lice!
Btw, ova e i golema reshitelnost, ja imam do nekade i jas i mislam kaj mnogu luge e zastapena. eve primer koga nekoja ke mi fati oko: ne da ima dechko, ne da bila verna i tri dechkovci neka ima ne priznavam nishto dodeka taa ne me odbie. Togash e drugo, ali da se povlekuvam samo radi toa sto bila 'zafatena' NE NE!:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom