osamen напиша:Dali nekogas gledajki go partnerot na nekoj poznat ili nepoznat vi proslo niz glavata da mu go "ukradete"
sho ke gi kradam tie samite si doagaat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
osamen напиша:Dali nekogas gledajki go partnerot na nekoj poznat ili nepoznat vi proslo niz glavata da mu go "ukradete"
MaLe4kA напиша:epa zaso nesakav da bidam "onaa vtorata" .....sea ON mi e samo mislovna imenka...
Imav dvajca drugari koi idea so edna ista zenska i za seto toa vreme izleguvavme zaedno i odnosot im bese potpolno ist,nepromenet.Medjutoa toa se kratki vrski koga denes imas devojka utre nemas i sugurno nema da se zameris so nekoj koj go poznavas 10 godini za devojka so koja si isol mesec,dva.Medjutoa vo dolgite vrski koga raskines so devojkata i posle nekoe vreme ja vidis so nekoj drugar veruvaj togas prorabotuvaat emociite,cuvstvata se osecas izigrano,ti dodja mislata deka nikogas ne te sakala,deka od prviot den se muvala so nego,ke imas mislenje za nea deka e "kurva"a nema da imas mnogu poubavo mislenje ni za drugarot koj ti zaril noz vo grbot.The Mummy Returns напиша:Ne me interesiraat tugi devojki barem ne dur se vo vrska so drug.A posle toa normalno moze.E sea ako mi e dobar drugar nejziniot bivs prvin ke go prasam dali bi mu smetalo da imam jas nesto so nea.Ako ne mu smeta super vo sprotivno ke se otkazam.