Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
У моментот штом разберам дека тој што ми се свиѓа има девојка инстантно се ладам. Едноставно ми е губење време да праам напор за да придобијам некого. Ако му се свиѓам на типот и самиот ми пријде, може да биде нешто само ако знае тачно што сака и расчисти со другата девојка. Али ја да превземам од моја страна активни чекори за да растурам нечија врска, не :nenene: Има премногу слободни момци на светов за да се замарам и заплеткувам во љубовни триаголници.

Ako mi e drugarka NIKAKO!!! No ako odvaj ja znam, ne mi odat dobro odnosite so nea ili pak ja mrzam, togas mozebi bi napravila nesto so toj ako stvarno mi se svigja ili pak go sakam. Sigurno taa bi go napravila istoto ako odvaj me znae, a mojot tip i se svigja.

Крадење :ija: не,не....за тоа се оди АПС бре.
Ама ми пролетале некои други мисли:vozbud: и тоа каквииии, убајни мх мх мх:sekss:

Ми прелетале мисли кога ќе здогледам некој згоден и неопходен нормално, ама од моментот кога ќе го видам со девојка јас го заборавам дека постои, а па ако е дечко на моја познаничка или другарка .. ич не го ни гледам, а најмалку се замарам со тоа дали тој/таа е за нејзе/него. Оние типови кои биле дечковци на мои познанички или непознати сеедно кога ќе ја прекинат врската ако се заинтересираат за мене тогаш може ќе ги погледнам пак со истите очи со кои сум ги гледала до пред да знам дека веќе имаат некого покрај себе. Јас гледам да ми е мене убаво со човекот што е или што ќе биде покрај мене, а не со тоа колку на другите им е убаво. Има толку многу слободни мажи во светов :zlo:

Не можам да си земам за право да растурам туѓа врска, па и колку да им е бедна и незнам каква. Која сум јас да им ја проценувам врската или да ги проценувам нив? Ако ми се свиѓа тип кој е во врска, ако стварно не ја бива врската порано или подоцна сама ќе се распадне.

На другарка никогаш ми нема текнато,али на некоја шо не ја ни знам или што ја знам онака на здраво,ми има поминато али само помината.
Ама не преферирам да растурам врски.Ако не е таа вистинската или не им иде врската сама ке се распадне ко шо вика Marata, не е убаво да се расипе врска бидејќи,исто ко на вас сеа некој да ви го направи истото па макра и да сте си одбивни...ЛОШО,а уште полошо другарка.

Не би украла туѓ дечко. Ако е слободен, океј, ама ако е во врска со друга женска, јас нема да бидам “она втората“.

epa zaso nesakav da bidam "onaa vtorata" .....sea ON mi e samo mislovna imenka...

Ма ми прелетале милион пати мисли како јас и некој тип ово оно .. ама ако го видам со типка, ништо од мислите и планчињата и после тоа престанува веќе и да ме интересира како појава. Се дешавало неколку пати на мои “другарки“ да им се свиѓа дечко ми .. тоа баш и пред некој месец ми се деси, ама џабе. Никогаш тие нема да имаат среќа за сметка на нечија несреќа. Ама ги има секакви.. затоа и секогаш се сами, се залетуваат по типчиња кои се веќе да не реча(м) “бизи“.:wink: А мене никогаш не би ми се свиѓал дечко на другарка .. баш имаат бљак вкус кога станува збор за мажи.:tapp:

Nema `pozajmica`(kako gresno odbran termin),dur na vas dvajcata vi e o.k.Koga ke dojdes u takva situacija,koga so sigurnost ke razberes deka e taka,ne probuvaj da ja zalepis rabotata,tuku furaj dalje..
Nesto bilo trulo od vnatre,vo vasata vrska za da moze da dojde do takva situacija.Ima mal milion hipotezi zasto i kako,a sta bi bilo kad bi bilo....
Bitno,ode voz.Ti cekas na nekoja druga stanica...
A za sakalite(ljubomorni i neispolneti decki),sto samo demnat od nekade za da ti zemat nesto,i na takov nacin da poentiraat prvo pred svoeto ego,nejku ni da komentiram...
Takov,ova go garantiram so glava,nea nema da ja napravi srekna.

pa sum ukrala na edna druga i im rasipav vrska i nesakam da me smetate za losa,zaso jas neznaev deka idel tipot so druga,se desi u edna euforicna atmosfera i posle se osekav odvratno cela nedela.A deka mi letaat misli po drugi sea vaka pa i ne bas,neznam zaso ili ne zabelezuvam.U sekoj slucaj da bi napraila dobar film u glava sekako deka da ako mi fati oko,tipceto deka e slatko,a hrabrost ne bi rekla deka bi imala da go ukradam:(,posle edno iskustvo i takva odvratna nedela ne blagodaram pak,ke se drzam za mectaenjeto i filmcinja u glava,ke si pocekam,valjda nema da odat vecno:)

Ne me interesiraat tugi devojki barem ne dur se vo vrska so drug.A posle toa normalno moze.E sea ako mi e dobar drugar nejziniot bivs prvin ke go prasam dali bi mu smetalo da imam jas nesto so nea.Ako ne mu smeta super vo sprotivno ke se otkazam.

The Mummy Returns напиша:
Ne me interesiraat tugi devojki barem ne dur se vo vrska so drug.A posle toa normalno moze.E sea ako mi e dobar drugar nejziniot bivs prvin ke go prasam dali bi mu smetalo da imam jas nesto so nea.Ako ne mu smeta super vo sprotivno ke se otkazam.
Imav dvajca drugari koi idea so edna ista zenska i za seto toa vreme izleguvavme zaedno i odnosot im bese potpolno ist,nepromenet.Medjutoa toa se kratki vrski koga denes imas devojka utre nemas i sugurno nema da se zameris so nekoj koj go poznavas 10 godini za devojka so koja si isol mesec,dva.Medjutoa vo dolgite vrski koga raskines so devojkata i posle nekoe vreme ja vidis so nekoj drugar veruvaj togas prorabotuvaat emociite,cuvstvata se osecas izigrano,ti dodja mislata deka nikogas ne te sakala,deka od prviot den se muvala so nego,ke imas mislenje za nea deka e "kurva"a nema da imas mnogu poubavo mislenje ni za drugarot koj ti zaril noz vo grbot.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom