Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
Pa nikogash ne mi dozvoluva mojata sovest nitu da pomislam na toa..pa toa e predavstvo na drugarot/kata...Pa kakov drugar go smetash ti za toj shto ima zadni nameri so tvojata zenska???

interesno e toa so kradejneto zosto da ne tugoto e poslatko.
ako ne e dovolno dobra da go zadrzi sto da pravam

Sreka na tuga na sreka , ma daaaj . Ako sum jas vo super vrska nema maz sho ke mi odzmeni vnimanie a ako pocnuva taa vrska da raspaga i da falat parcinja za celosna da e togash somebody stop me e muabetot , decko devojka e prolazna stvar ne bitno , verenik /maz e sosema druga stvar tuka ne gibam i nejkam gibanje ....

dusicka напиша:
interesno e toa so kradejneto zosto da ne tugoto e poslatko.
ako ne e dovolno dobra da go zadrzi sto da pravam

А тие што не се доволно добри да си најдат некој слободен и достоен за нив, многу смешни може да испаднат кога ќе се залетаат по некој зафатен ... па особено ако јадат корпа пред неговата девојка ... папапапапапа!:poss:

luge so da pravam jas koga najcesto mi se svigaat maski so veke imaat devojki..a curite im se sekogas nekoi ruzni faci,uste pokrivi zabi..lelee!

Грда е девојка му, не знае да го задржи нејзина работа треба ти да знаеш да си го задржиш ДОСТОИНСТВОТО во тоа е поената!

Не се работи за крадење, се работи за подобра понуда.
Би се вработиле во подобра фирма? За поголема плата? За поинтересна работа?

искрено не крадам ама не ни го сфаќам тоа како крадење ако несака да биде со него, што да му правам , он си е крив што незнае да ја задржи и да ја задоволи
така да ја ќе и го пружам тоа

Па зависи.......Ако ми е другарка Не,ако стојам добро со неговата женска Не, ако сме на здраво Да или ако ја мрзам Да.И ако сакам да ''крадам'' сигурно нема да го украдам ако девојката негова незнае како да го задржи.:toe::toe::toe:

Ne ja razbiram temava?
Pa neli sme edinstveni svesni sushtestva, posledni vo alkata?
Koj mozhe mene da me ukrade, ako sama ne "mu se podadam" (c) K-15:poss:
Nema poenta temava (barem za mojot mentalen sklop). Aj da vidam koj e toj shto mene mozhe da me "ukrade" od mojot partner, ako jas samata ne go sakam toa.
Ushte ne se rodil takov :pos2:

Ako ne go znamtipot a devojkava epten mi se sviga moze nema da probam nisto ama sigurno ke pomislam ama ako e na moj drugar duri i da pomislam odma sam ke se sprecam da napravam glupost.Sepak imam tolku samokontrola.

abe vidi vaka sreka na tuga nesreka ne e bas taka rabotava ispaga ko kradenje partner kao sto vikate, ne e taka denes ima devojka utre nema zasto tvi\o e da ponudis negovo e da izbere e sega ti ako se nametnuvas i se seres na glava abe mi se svigas vakvo takov po celi denovi e toa e drug problem

Па...вака..ако ми се допаѓа некое момче кое веќе е зафатено но јас не ја ни знам ни познавам неговата девојка...па ќе си ја пробам среќата зошто да не :)..Но ако момчето е момче на мојата другарка мислам дека не би можела да и го превземам бидејќи и да бидам среќна со него мојата среќа нема да биде целосна знаејќи дека се гради врз туѓа несреќа т.е. на мојата другарка.
ПоЗДрАвЧиЊаааа!!! ¤¤¤¤ByEz¤¤¤¤

Не ни крадам не ни позајмувам!
Има многу убави и слободни типови,не се мешам таму кај што не ми е местото!
Глупа е што неможела да го задржи бе???Оваа реченица не се кажува во оваа ситуација..глупа била што му верувала толку на типот и не била запознаена со тоа дека има секакви девојки!
Ми се има случено да кажам леле каков е типон што бара со онаква рошла?Али и на тоа останало,ништо повеќе!

...:nenene: ne deka namerno sakam ama non-stop samo na takvi zanski naletvam :zlo: ...a i ne e to tolku loso posto ako taja go sakala nego:pusk: so kur bara da se muva somene?taka da ok e da fakas takvi zenski :wub: ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom