Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nenene::nenene: Караџорџевиќи

Тие се Турци. Имаат турско презиме.
И не е со џ туку со ѓ.
Ако сакаш да бидиш србин треба малку и да правиш разлики помеѓу буквите нивни.

ђ - Нема македонска буква за ова ѓ или џ е замена,исто се фаќа.:kesa:

ђ - Нема македонска буква за ова ѓ или џ е замена,исто се фаќа.:kesa:
Ѓ е а не Џ. Исто и Ѕвоно преведено на србски е Звоно а не Чвоно или Жвоно. Ќебапчиња а не чевапчичи.
Мореее треба и логопед да бидам овде....

Не е ни Џ ни Ѓ ,пошо звучи како двете која и да ја пишеш на грешка! Толку од лингвистиката твоја,логопед е нешто сасвим друго и понуди му ги тие твои услоги на гФујо

Не е ни Џ ни Ѓ ,пошо звучи како двете која и да ја пишеш на грешка! Толку од лингвистиката твоја,логопед е нешто сасвим друго и понуди му ги тие твои услоги на гФујо

Србонмански комуњар ? ? Am I dreaming :) ?

Брат у реду е =) Ни вашите "воени злосторници" не се боље =)

Ѓевѓелија е или Џевџелија
Ѓон или Џон (мислам на чевли не на име)
Џон или Ѓон (мислам на име не на чевли

Ај пред огледало и полека вежбај ЃЃЃЃЃЃЃ па ЏЏЏЏЏЏ , ЃЃЃЃЃЃЃЃ па ЏЏЏЏЏЏЏ
Гледаш има разлика.
полека млад си уште растиш и ти се развива телото и мозоко и еден ден ако си упорен ќе го надминеш тој хендикеп.

Јас секогаш велев дека вистински срби се Мурат, Ибрахим, Алија, Кенан, Аднан, Муса, Фејзула, Сабахудин, Исмаил.....

Me potseti na Noz filmot ili knigata neka bide ne e bitno.
Koga Osmanovik stariot mu rece na sinot Poturceni Srbin ti e najveki musliman.
Treba da go izgledas Let 3 "Noz"(ako go nemas toa napraveno) iako mnogumina mu davaat ocenka deka ima srpski sovinazam jas sepak mislam deka na Vuk mu e druga poentata.

Ѓевѓелија е или Џевџелија
Ѓон или Џон (мислам на чевли не на име)
Џон или Ѓон (мислам на име не на чевли

Ај пред огледало и полека вежбај ЃЃЃЃЃЃЃ па ЏЏЏЏЏЏ , ЃЃЃЃЃЃЃЃ па ЏЏЏЏЏЏЏ
Гледаш има разлика.
полека млад си уште растиш и ти се развива телото и мозоко и еден ден ако си упорен ќе го надминеш тој хендикеп.

Иди на прва бандера врзисе џабе трошиш воздух:kesa::kesa:

Иди на прва бандера врзисе џабе трошиш воздух:kesa::kesa:
Почна да напредуваш.
Си напишал ЏАБЕ а не ЃАБЕ.
Чекор по чекор, секој ден по малце и еден ден повеќе нема да ти се смејат децата на училиште.

Почна да напредуваш.
Си напишал ЏАБЕ а не ЃАБЕ.
Чекор по чекор, секој ден по малце и еден ден повеќе нема да ти се смејат децата на училиште.

Трауми од твоето детство нели?:pos2::pos2::pos2:

Трауми од твоето детство нели?:pos2::pos2::pos2:
Да... трауми кога сум гледал вакви ко ттебе кај што се мета на зафрканции во училиштето. А јас сум гревлија и секогаш ги бранев кутрите.
Ај сега повторувај
Џони има Ѓон
Ѓорѓи јаде Ѓеврек кој не е Џабе
Џимиринките се Џвакаат Ѓоа мастики се

Аха ова е нешто у стилот на Косовската битка кога фраерот во убива султанот а?А за Србија дали клечи или не клечи незнам тоа а и немам намера да се расправам.Ама имам еден добар совет за вас Србите-Гледајте да си го зачувате тоа што ви остана.Ова е добронамерен совет за тебе а и за све останате Србе.

Лично против тебе немам ништо,ама сепак имам јас некои предци кои биле убивани од Србите,само заради тоа што сакале слободна Македонија.Србите не ги сакам а и не ги почитувам искрено.А тоа што тука во Македонијава има многу србомани кои би пушеле курови за таа ебана Југославија,тие секогаш ќе си бидат тука,зашто тие се Македонци со испрани мозоци и со 4одд завршено.Уште мислат дека Лазо Колишески е претседател на АСНОМ.

Потекнувам од многу патриотско семејство и ги мразам и Србите и Бугарите од дното на душава,а за Грците да не правам муабет.Тебе и Делија и останатите Македонци со српски корења(најверојатно) ве почитувам како личности и како луѓе.

И се надевам дека никој не навредив во постов.:smir:

Во недостаток од победи, србите си ги слават поразите.
Шо да прат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom