Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Томасон :pos::pos::pos: Јака муда у пм, се фура ЗДС ЗДС У У У У У џо орангутан,и кога ќе го прашат дали е усташа он не нееее нееее ко пичкица мала:pos::pos::pos: :pos::pos::pos:

И усташите нели се Срби само католици.
А муџахедините се Срби Муслимани
Ако не го слушаш Томпсон - не си Србин.

И Ескимите се срби, кои навикнале да живеат на екстремно ниски температури..А пак има еден специфичен вид на срби, кои се прилагодиле да живеат без кислород, на планетата Марс!А пак, црнците во Африка се срби навикнати да живеат во екстремно топли услови!!

Цитирај ме каде го имам кажано тоа :toe:
Чим толку ги форсираш Кроатите што не кажеш дека тие се единствената земја во втората светска војна што е ослободена двапати........ :toe:

И Ескимите се срби, кои навикнале да живеат на екстремно ниски температури..А пак има еден специфичен вид на срби, кои се прилагодиле да живеат без кислород, на планетата Марс!А пак, црнците во Африка се срби навикнати да живеат во екстремно топли услови!!

Не бе словените се македонци кои забегале на север и од превише водка им е испран мозокот :uvo::pos2:

Цитирај ме каде го имам кажано тоа :toe:
Чим толку ги форсираш Кроатите што не кажеш дека тие се единствената земја во втората светска војна што е ослободена двапати........ :toe:

Ja колку знам во втората светска војна кралот Караѓорќе (србин со турско потекло) избега од земјата комплет со срби од владата и роднините и го однесоа златото а хрватот Тито организираше отпор и ги ослободи на крај од војната и Србите.
Да не беше хрватот Тито немаше ни да има Србија.

Не бе словените се македонци кои забегале на север и од превише водка им е испран мозокот :uvo::pos2:
Јас никого со сила не правам Македонец, јужен Македонец, Католички Македонец, Муслимански Македонец..Не викам дека територијата што никогаш не ми припаѓала е моја, секој нека си се чувствува како што мисли..Само вие србите (и србоманите) и бугарите го можите тоа..Никој друг!!

Ja колку знам во втората светска војна кралот Караѓорќе (србин со турско потекло) избега од земјата комплет со срби од владата и роднините и го однесоа златото а хрватот Тито организираше отпор и ги ослободи на крај од војната и Србите.

Да не беше Тито и комунистите војната никад немаше да дојде во Југославија:nenene:

Јас никого со сила не правам Македонец, јужен Македонец, Католички Македонец, Муслимански Македонец..Не викам дека територијата што никогаш не ми припаѓала е моја, секој нека си се чувствува како што мисли..Само вие србите (и србоманите) и бугарите го можите тоа..Никој друг!!

Али затоа сте темел на белата раса?
Полека што збориш,нели за бугарите викате дека се монголизирани македонци?:nenene: Чича Србо гледа све :back:

Да не беше Тито и комунистите војната никад немаше да дојде во Југославија
Да не беше Тито и Хрватите, Србија ќе ја ослободија Советите и ќе станеше Србија дел од варшавскиот пакт на ниво на развој со Романија и Бугарија и со влада поставена од Сталин.
Со Тито конечно и Србите видоа живот и благосостојба.

Да не беше Тито и Хрватите, Србија ќе ја ослободија Советите и ќе станеше Србија дел од варшавскиот пакт на ниво на развој со Романија и Бугарија и со влада поставена од Сталин.
Со Тито конечно и Србите видоа живот и благосостојба.

Добри приказни ти кажуваат во прифатилиштето нели? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Или од недостаток на зборови?:drk::drk::drk:

Нема више времето да си го трошам со створење што одма на зборот Србија или нешто во било каква или воопшто во врска со Србија одма свршува во гаќи:drk::drk::drk: Путуј и запомни колку пати си повторуваш глупост толку пореална ти звучи :back::kesa:

Али затоа сте темел на белата раса?
Полека што збориш,нели за бугарите викате дека се монголизирани македонци?:nenene: Чича Србо гледа све :back:
Кажав..Кој како сака нека се чувствува..Јас нема на никој да му кажувам како да се чувствува, ниту пак најмалку во име на тоа да убивам!! И бугарите и вие србите имате право на сопствено национално чувство, и тоа никој не го оспорува..

Дали Македонец отишол некаде да прави ланчиња со прсти од дечја рака??
И уште многу работи кои ги правеле србите за да ги освестат народите кои не се декларираат како срби, по пат на насилие, уцени, војни..

И мило ми е што заврши сето тоа, и се надевам дека србите си ја научија лекцијата со Косово, БиХ, Хрватска каде што ништо не постигнаа освен огромно крвопролевање, нешто што влијаеше Балканот сеуште да не е освестен од тие експанзионистички војни водени од нив самите!!

Нема више времето да си го трошам со створење што одма на зборот Србија или нешто во било каква или воопшто во врска со Србија одма свршува во гаќи:drk::drk::drk:

Шо да прам кога зборот Србија ми асоцира на пичка.
То е појако од мене.

da vi se mocam i vo srbija i vo vasite "brakja" srbi!

tie crkvata ne ni ja priznavat a vie pak braco srbi... pfff za peza!

Ja pogolem majmun ne sum vidlel . Da si ziv i zdrav ama taka e. majkati rodila debil.

da vi se mocam i vo srbija i vo vasite "brakja" srbi!

tie crkvata ne ni ja priznavat a vie pak braco srbi... pfff za peza!
Seko nemoj da pisas i onak si ruzna za sebe

Нешто многу благослови се делат овде :pop:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom