Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АПотекнувам од многу патриотско семејство и ги мразам и Србите и Бугарите од дното на душава,а за Грците да не правам муабет.Тебе и Делија и останатите Македонци со српски корења(најверојатно) ве почитувам како личности и како луѓе.

И се надевам дека никој не навредив во постов.:smir:

Se navredi samiot sebe, bidejki za da se chuvstvuvash kako chovek i Makedonec imash potreba neshto, ili nekogo, da mrazish. A se shto ti e potrebno e da ja sakash Makedonija. Ne znam dali e do semejstvoto, no mozebi treba da razmislish na temava.

:oeoeoe:

Se navredi samiot sebe, bidejki za da se chuvstvuvash kako chovek i Makedonec imash potreba neshto, ili nekogo, da mrazish. A se shto ti e potrebno e da ja sakash Makedonija. Ne znam dali e do semejstvoto, no mozebi treba da razmislish na temava.

Од сабајле тој го мрази цел свет а по ручек се мрази и самиот себе си.

Аха ова е нешто у стилот на Косовската битка кога фраерот во убива султанот а?А за Србија дали клечи или не клечи незнам тоа а и немам намера да се расправам.Ама имам еден добар совет за вас Србите-Гледајте да си го зачувате тоа што ви остана.Ова е добронамерен совет за тебе а и за све останате Србе.

Лично против тебе немам ништо,ама сепак имам јас некои предци кои биле убивани од Србите,само заради тоа што сакале слободна Македонија.Србите не ги сакам а и не ги почитувам искрено.А тоа што тука во Македонијава има многу србомани кои би пушеле курови за таа ебана Југославија,тие секогаш ќе си бидат тука,зашто тие се Македонци со испрани мозоци и со 4одд завршено.Уште мислат дека Лазо Колишески е претседател на АСНОМ.

Потекнувам од многу патриотско семејство и ги мразам и Србите и Бугарите од дното на душава,а за Грците да не правам муабет.Тебе и Делија и останатите Македонци со српски корења(најверојатно) ве почитувам како личности и како луѓе.

И се надевам дека никој не навредив во постов.:smir:

Не навреди никој уживај:smir: Само совет пријателски,не иди по хрватскиот пат да го базираш патриотизмот и национализмот врз омраза кон све околу што е:wink: Доволно личности има низ Македонска историја со кои што моеш да си горд:back::helou:

Ако одиш по Хрватскиот пат, може револтирано сите Срби да се спаковаат во трактори и да заминат од кај тебе. Такви се.
Ко ќе наумат нешто ништо не ги сопира.

Од сабајле тој го мрази цел свет а по ручек се мрази и самиот себе си.
Браво за ова.Фантастичен си.

Не навреди никој уживај:smir: Само совет пријателски,не иди по хрватскиот пат да го базираш патриотизмот и национализмот врз омраза кон све околу што е:wink: Доволно личности има низ Македонска историја со кои што моеш да си горд:back::helou:

Не одам јас по хрватскиот пат,а нема ни да одма по ничиј друг.А за личностите низ историјата сум и повеќе од горд.

Немам потреба да мразам,а јас и никој не мразам без причина.Едноставно така се чуствувам.Знам како се однесувале Србите према нас,во минатото а и сега.А како да сакам и да почитувам некој кој ме мрази и ме понужува.
Јас многу пати сум размислувал за ова,ама едноставно е тоа така.
Татко ми бил жртва на многу понижувања како помлад од страна на Србите додека има живеено на Косово, а и околносстите и историјата што ја учиме не ни дава ниедна причина за да ја почитуваме Србија или било која друга соседна земја.

Да се разбереме не го мразам цел свет,ги мразам земјите на Балканов,односно соседите наши.

Доста карања деца... Уживајте во вакви прекрасни стари песни...

абе делија кујзнае каков дебилен лик си ти еј...можам да те замислам:pos2::pos2::pos2::pos2:

абе делија кујзнае каков дебилен лик си ти еј...можам да те замислам:pos2::pos2::pos2::pos2:

Биди сигурен дека неможеш ни приближно да ме замислиш... :smir:
И биди сигурен дека не сум дебил... и дали воопшто ти можеш нешто да замислиш... ...за тоа треба МОЗОК... :wink:

Кога имаше во 1992 година идеја за забрана за секаков турбо фолк шунд и српска смрдеа, за да се поработи малку на развивање на македонскиот национален дух, независен од гадните влијаниа, сдсс-кпј одма се побунија.
Сега кога се работи повторно на тој план, пак србиштата дркаат на србија.

100 година сречан био..

Музика си е музика, ма каква она била... А кај музиката е најдобро она што кај народот поминува САМО НАЈДОБРОТО И НАЈУБАВОТО... Со музиката неможе да се прави малверзации... Никој никого неможе да го натера со сила да слуша или да неслуша одредена музика... Секој слуша она што му се свиѓа... Кој е крив што повеќето (околу 80%) слушаат турбо фолк...??? НИКОЈ...!!! И јас не сум луд по Турбо фолкот, ама не се бунам кога некој сака да слуша тоа... Од таа музика единствено сум бил на концертот на ЦЕЦА во Скопје... И ако дојде пак, пак ќе одам, беше ФАНТАСТИЧНО...!!!
Единствено овде во Македонија и во Хрватска се дига галама и фолкот се нарекува ШУНД... Сакаат со сила народот да го натераат да не слуша она што му се свиѓа... БОГ да чува и да брани... Што е тоа ако не КОМПЛЕКС...??? :helou:

Ете ти го Ериксонот од Кроација,верните слушатели на турбо фолкот :pos2::pos2:

Томасон :pos::pos::pos: Јака муда у пм, се фура ЗДС ЗДС У У У У У џо орангутан,и кога ќе го прашат дали е усташа он не нееее нееее ко пичкица мала:pos::pos::pos: :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom