Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се прашувам дали некогаш Македонците ќе бидат сведоци на убиство и прогон на србомани,кои ја валкаат македонската чест,го потценуваат македонскиот национален дух,го омаловажуваат генералното мислење на Македонскиот народ,притоа сакајќи повторно да ја наметнат дијагнозата,наречена југословенство и сето тоа зачинето со вечниот сон на сите србомани-заедничка граница меѓу Србија и Грција.

Оската на злото:Белград-Атина работи на големо на овие идеи,но секако факт е дека ниту еден србоман нема да го осамне тој ден за да ги доживее соништата...кои и никогаш нема да се реализираат.

Се прашувам дали некогаш Македонците ќе бидат сведоци на убиство и прогон на србомани,кои ја валкаат македонската чест,го потценуваат македонскиот национален дух,го омаловажуваат генералното мислење на Македонскиот народ,притоа сакајќи повторно да ја наметнат дијагнозата,наречена југословенство и сето тоа зачинето со вечниот сон на сите србомани-заедничка граница меѓу Србија и Грција.

Оската на злото:Белград-Атина работи на големо на овие идеи,но секако факт е дека ниту еден србоман нема да го осамне тој ден за да ги доживее соништата...кои и никогаш нема да се реализираат.

Оската не е веке ова што беше. Оската за грците им е уште во главите, ама си пускаха бомбите над србиja протестираjки против тоа.

Zoshto ne odgovarate?Ne vi se jasni prashanjata ili ste zafateni so baranje jaki vicovi i sliki za srbija po internetov?

Спокојно, скоро ке изчистим главите од вошките. Скоро. :-)

Shtom ne odgovarate ne prashanjata takanarechenite srbi....jasni ste kako bel den.

Ako ne sakate - ok,vasha rabota.No sogledajte barem kade e srbija na balkanot t.e kade e ona kade se sosedite - Makedonija daleku po napred po demokratska pojak kurs na denar vo odnos na dinar,bugarija - eu,hrvatska - standart,skoro ke vleze vo EU,Crna Gora - dosta im e moreto drugo ne im treba:)...kosovo- vie pomislete kade e :)
E taka dragi moi srbi ke si ostanete samo vo baranje "ubavi" raboti po internet koishto kazhuvaat kolku bila jaka e golema srbija NEKOGASH....

Абе на клоци сите, најголемите душмани на Македонија педери гадни да не можеме да се соземеме како нација после распад на Југославија.
Гнасни смрдежи инфилтрирани.
Најлошиот џган ген кој било кога постоел.
Гонете се србишта да не ве видам веќе во Македонија.
Ви благодариме за се досега и одете си.
Кршете глава во чучер сандево и слични паланки.
Колонизирани, напикани во Македонија само за да правите раздор.
Да ви ја ебе цеца секој кој ќе стигне, да ви го ебат караџич и младич во хаг и насекаде, сите идиотски производи на вашата дегенеративна нација, цел свет.
Да ве ебат што не заебававте 100+ години, па не ви беше доста, не забавате и сега.
Да ви се посерам во шајкачата и да ви ја лепнам на глава, гомно со гомно убаво оди.

Поздрави.
(уф се занесов, ама мала екстаза на гордост добив:)

Абе на клоци сите, најголемите душмани на Македонија педери гадни да не можеме да се соземеме како нација после распад на Југославија.
Гнасни смрдежи инфилтрирани.
Најлошиот џган ген кој било кога постоел.
Гонете се србишта да не ве видам веќе во Македонија.
Ви благодариме за се досега и одете си.
Кршете глава во чучер сандево и слични паланки.
Колонизирани, напикани во Македонија само за да правите раздор.
Да ви ја ебе цеца секој кој ќе стигне, да ви го ебат караџич и младич во хаг и насекаде, сите идиотски производи на вашата дегенеративна нација, цел свет.
Да ве ебат што не заебававте 100+ години, па не ви беше доста, не забавате и сега.
Да ви се посерам во шајкачата и да ви ја лепнам на глава, гомно со гомно убаво оди.

Поздрави.
(уф се занесов, ама мала екстаза на гордост добив:)

Никој нема да си оди... Па да ја остават Македонија на милост и немилост на вас Бугарите...??? НИКАД...!!!
Македонија мора да се спаси од ВАС...

Се прашувам дали некогаш Македонците ќе бидат сведоци на убиство и прогон на србомани,кои ја валкаат македонската чест,

И јас се прашувам дали ние Македонците ќе бидеме сведоци на прогон и ударање клоци у г`з на се што е Татарско и еднаш зсекогаш да ги снема од овие простори...

Никој нема да си оди... Па да ја остават Македонија на милост и немилост на вас Бугарите...??? НИКАД...!!!
Речи му на бугар да си оди: Ќе ти одговори, биди србин..
Речи му на србин да си оди: Ќе ти одговори, биди бугар.
А всушност, и србинот и бугаринот се ист ѓавол, различно облечен..

Ама не сум крив , што патат од иста болест..

србинот си мисли дека сите се срби на Балканот
бугаринот си мисли дека Македонците се бугари..

Треба да се примени иста терапија ... Се знае која е таа...:toe:

Србија од толку дигање во облаци, уште малку ќе реализираат идеја наречена Белградски Пашалак..Се развила идејата за делење на Босна...

И јас се прашувам дали ние Македонците ќе бидеме сведоци на прогон и ударање клоци у г`з на се што е Татарско и еднаш зсекогаш да ги снема од овие простори...

Вие Македонците??? Ке се погрижим за вас специално, един по един, спокојно. :helou:

Стварно жално што хрватите ассоцираат Крст со оружје........

Обрати пажњу на 1:20 и понатака...

ОЛЕЕЕ....:olee::olee::olee: ОЛЕЕЕ... СРБИЈА...!!! :je::je::je:

Што е работава...??? Никој несака да даде коментар на видеава кои најдобро зборуваат... (Мислам за Спортот кога е во прашање...)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom