Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе шо да му праиш. Толку му дал господ ум. Нема друго шо да кажи, сака тој кутричкиот да дискутира али не умее, па одма ај мајка ќе спомене, и мисли дека со тоа кизнај каков ефект направил.
За мене само покажал дека е неваспитан. Дека е уличар без знаење и познавање. Жал ми е за него.

А бе шо да му праиш. Толку му дал господ ум. Нема друго шо да кажи, сака тој кутричкиот да дискутира али не умее, па одма ај мајка ќе спомене, и мисли дека со тоа кизнај каков ефект направил.
За мене само покажал дека е неваспитан. Дека е уличар без знаење и познавање. Жал ми е за него.

Word!

Кој е невоспитан?
И ксенофобичен?
И фашист?
И националист?
И прост?
И над се...екстремно мутав у тоа шупелката?

Мене овие асоцијации...ме водат кон конечниот одговор на табелата.
Нема потреба од отварање колона по колона.
Конечен одговор:
LET3.

Кој е невоспитан?
И ксенофобичен?
И фашист?
И националист?
И прост?
И над се...екстремно мутав у тоа шупелката?

Мене овие асоцијации...ме водат кон конечниот одговор на табелата.
Нема потреба од отварање колона по колона.
Конечен одговор:
LET3.

Ксенофобичен, мислиш на оние протуви кои за други народи кажуваат дека не се тоа што се?

Фашист, милиш на оние кои се обидуваа со слиа и тортура да му наметнат на други национални идентитет да убијат неворужени цивили, стрелаат и бомбардираат градови

Националист кој за својот народ мисли да е едниствено вреден да се зборува и велича па макар и на форуми во други држави

Прост, нислиш оние кои вулгарно споменуваат мајки и навредуваат дискутанти, пошто интелектуално се на многу ниско ниво и физички не можат да состават реченица без пцост.

Екстрено мутав у шупелка... ова негде го имаш прочитано јас не знам точно на што мислиш, додуша мојата “шупелка“ е екстремна, и кружат и некои можеби претерани прикаски за неа, па можда си слушнал некои описи за неа од некој близок.

Ксенофобичен, мислиш на оние протуви кои за други народи кажуваат дека не се тоа што се?

Фашист, милиш на оние кои се обидуваа со слиа и тортура да му наметнат на други национални идентитет да убијат неворужени цивили, стрелаат и бомбардираат градови

Националист кој за својот народ мисли да е едниствено вреден да се зборува и велича па макар и на форуми во други држави

Прост, нислиш оние кои вулгарно споменуваат мајки и навредуваат дискутанти, пошто интелектуално се на многу ниско ниво и физички не можат да состават реченица без пцост.

Екстрено мутав у шупелка... ова негде го имаш прочитано јас не знам точно на што мислиш, додуша мојата “шупелка“ е екстремна, и кружат и некои можеби претерани прикаски за неа, па можда си слушнал некои описи за неа од некој близок.
А бе терај работа...овчар еден.
Немам време за тебе и таквите како тебе.

Ова веќе трет пат ми го кажуваш.
ваљда нема повеќе да се предомислуваш.
Не бе...
Ќе ти поновам уште 3000 пати ако треба...
пошто ти не си човек за да може да сватиш кога еднаш ќе ти кажат.

Абе Зевсус мене воопшто не ме интересира политика и такви препирања која држава е појака, само мислам дека премногу се замарате со глупости.

Голема работа ако си ми дал црвено и така не ми е гајле за таа форумска репутација, а Let 3 e ѕвер само поради тоа што знае на комичен начин да се одбрани!

Thanks a lot to all of you...
no need to prove the love,you can feel it in the air.
Just ride the highway to hell.
Of course I`m thinking about the thunderstruck,you fool.It will deffinitly happen. :wink:

Оригиналот е подобар.
Брајан се обидува да го имитира Бон.

`Оригиналите`...
многу често се задавуваат на спиење.
У сопствените повраќаници.

Тежок и опасен е животот рокерски.
Да беше лесно и Неда Украден ќе пееше рок.

Тежок и опасен е животот рокерски.
Да беше лесно и Неда Украден ќе пееше рок.
When you can see so many `people` like you or for example Trn,you are becoming attacker and you are forcing you`re self to forget that once you`ve been defender.
Really, I can`t understand those fashists who represent Macedonia and the macedonians nowdays.Not only that I cant understand... I hate them (you :) ) from the bottom of my soul.
So God help us all...
and be prepeared for the next storm.
`Cause it will definitly happen,as I`ve said so before.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom