#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Алал да ви е бе дечки....Како ги напупивте сеа се кријат како глувци!!! Ако они не чекаат у шума и таму се јаки ние ке ги напупиме таму кај што се најслаби- у мозок!!!

Ја подржувам идеата,си ја сакам државата но да не ме сватите погрешно ова го докажува фактот дека сме тастатура фаланга.За денешниот протест шипците имаа ставено 1 слика со 5-6 share а се собраа околу 10.000.Ние имавме направено група со 15000 члена а колку отидоа срам ми е да кажам

Ние да отидевме толкава група како денес и онака да ги фаќавме полицајците за врат немаше веќе да дишиме кислород, тоа е разликата.

Ја подржувам идеата,си ја сакам државата но да не ме сватите погрешно ова го докажува фактот дека сме тастатура фаланга.За денешниот протест шипците имаа ставено 1 слика со 5-6 share а се собраа околу 10.000.Ние имавме направено група со 15000 члена а колку отидоа срам ми е да кажам

А кој вика дека само на овоа ќе останеме ? Не сме ко нив пред време да протестираме ( ако овоа денеска може да се окаректеризира ко протест).
Ги фатија убијците , сеа чекаме расплет. Се у свое време !

Pa oni posto se zaostanati u vremeto mavaat so kamenja nie mavame preku kompjuteri mislam deka e ok.

Утре во 22h значи сите на твитер за да бидеме во worldwide trends таму
#spreadthetruth е конечната одлука сега? Мене ми се допаѓа... (y)
Заради Македонија и вас веднаш си отварам акаунт на твитер, се надевам лесно ќе се снајдам.

Му ебав матер на mailot не ми дозволува повеќе :)
Што се однесува до групата на фб , ставете повеќе администратори да можат да им пратат покани на пријателите оти многу бавно се шири ... :)

И шо сега со коментаров?
Битно нешто се прави, иако од компјутер, ова може и те како да помогне.
Многу полесно се контактира и се лобира преку интернет, а ние тоа треба да го правиме.
Не треба негативизам во вакви моменти.
Не е негативизам туку реалност.Такви сме и тоа е

Прашајте ако нешто не ви е јасно околу Твитер слободно

Не е негативизам туку реалност.Такви сме и тоа е
Океј. Не е време за препукување, помогни или GTFO.

п.с. Ако веќе сте направиле група на Фејсбук, ве молам пастирајте го линкот тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom