Вака, направи си профил прво. Откако ќе го направиш, кажи ни го името (никот) како ти е. Се што треба да правиш е на пердувчето да кликнеш (горе десно) и да напишеш Against Radical Islam #spreadthetruth. Откако ќе успееш во ова, понатаму се полесно ќе ти бидеКако да функционирам не ми е јасно воопшто на twitter? Што е концептот и како да се приклучам на оваа таканаречена медиумска битка?? Едноставно сакам да придонесам ама појма неам како
Ајде му удри сефтето.
Полека, полека, и мене ми изгледаше така
Уште рано сабајле миленко на профилот ги објави текстовите што се преведуваа и ни чесититаЈанко го постираше видеото Spread the truth на неговиот Facebook профил, обидете се и кај Миленко!
И мене ми покажуваше до пред некое време, имај трпение ќе се средиЗошто нон-стоп ми ја покажува ова порака?
Sorry! We did something wrong. Please refresh the page and try again.
Ете, те следам!
Доообро.. се вклопуваме полека.. готово од тоа што ми го кажа е речено сторено.. но.. чудото од ник најверојатно ми е .... https://twitter.com/#!/Vasko10 ... Ако нешто сум утнал.. се простува нели )Вака, направи си профил прво. Откако ќе го направиш, кажи ни го името (никот) како ти е. Се што треба да правиш е на пердувчето да кликнеш (горе десно) и да напишеш Against Radical Islam #spreadthetruth. Откако ќе успееш во ова, понатаму се полесно ќе ти биде