#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Не му одговарајте што ви е! не ја дефокусирајте темава на глупости! наместо тоа сите аднете ја темава во вашите потписи, на форумов! како и на вашите Facebook/Tweeter/Google+ профили!
Точно , фокусирајте се на целта , тролови ко него ќе има секогаш.
Запамтите шо покажуват сликите и клиповите , запамтите дека свето е у војна со истите шо вчера излезеа на улиците низ Скопје !!

mackomk

...Chichino...
Член од
23 јуни 2007
Мислења
318
Поени од реакции
72
Ај помош малце со twitter-ov.Напраив профил "mackomk" , ај нека ме аддне некој или објаснете со да праам...

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
#Black_ShadowMKD ајде твитајте !
П.С 140 максимум на твитер дајте ја пократката порака за твитер што беше наменета !

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
https://twitter.com/#!/Daniel_Brishko

еве сум и јас на твитер ама не знам многу на него мала помош че можи???повејче сум по фб :)

p.s imate celosna podrska od mene preku fb objvaviv mnogu raboti a i nekolku pati ja spodeliv grupata

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Вака...Ај да не пишат 100 души овде што да се прави со Twitter оти некои и сега имаат направено...некој од поупатените таму нека напиши краток туторијал како да се биди активен таму, ова-она, знаете што зборувам...и јас имам ама мн не сум упатен, ај да не спамираме 100 души со тоа како да се биде на Твитер во тек со ова.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Ај вечер у 22h да се собереме сите твитерџии од Скопје на едно место(кај што има wi-fi нормално) и од таму да спамираме :P

Член од
24 октомври 2011
Мислења
50
Поени од реакции
75
https://twitter.com/#!/Daniel_Brishko

еве сум и јас на твитер ама не знам многу на него мала помош че можи???повејче сум по фб :)

p.s imate celosna podrska od mene preku fb objvaviv mnogu raboti a i nekolku pati ja spodeliv grupata
Ednostavno ja pisuvas sodrzinata vo nov tweet (gore sinoto dugme so perduv) maksimum do 140 karakteri i stegas tweet :) ne zaboravaj i #spreadthetruth da napises :) ako pak sakas da vidis so se e tvitano na ovaa tema gore vo search napisi go ova #spreadthetruth i ke ti gi otvori poslednite tvitovi na ovaa tema. Tviterov e preemnogu levoorientiran ( zboruvam za MKTviterov) taka da nisto cudno da ti vrakjaat nekoi pogrdni raboti ova ona demek gluposti e sevo ova ama stavi gi na IGNORE i gotovo :D Inaku ako ti se dopagja necie mislenje ima retweet, ako sakas da vratis na nekoj reply i taka :) Aj, ke se naviknis, eden den posedi i gotovo :D

Член од
17 март 2011
Мислења
5
Поени од реакции
1
ДАВАЈ ! ВИКАЈ ! .. СВИ ДА ЧУЕВ !

@sockdolager_

Оправите ме !

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ми се свиѓа ова (y)

Член од
2 март 2012
Мислења
21
Поени од реакции
11
Уште не ми го избришале постот на 9гаг дајте објавувајте го :)

http://9gag.com/gag/4080412

И некој ако може мда ми објасне по пп за твитер, имав профил ама не знам како иде. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom