#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Рече типот кој пропагира вера која треба да си остане во средниот век.

ПС:Не знам дали знаеш ама е хинтувано на многу начини дека Загор е геј по своја сексуална ориентација,а колку знам исламот забранува хомосексуалност.Освен ако си геј.Во тој случај да ја викам ли моралната иранска полиција?
Аууууууууу, Бог те мазо, шта ми то све наприча за ово кратко време.:icon_lol:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Да , 14 веќе се ослободени од првичните обвиненија дека се членови на радикална исламистичка група.

Но штетата е нанесена , мнозината ја знаат првичната верзија , дека 20 радикални исламисти се убијците на 5 млади македонци.

:mad:
Една работа-дел од ослободените ќе одговараат за друго кр дело-чување оружје,дел за тероризам,не се целосно ослободени,туку се бранат од слобода,пасошите им се кај МВР.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Излези од блажената форумска (веќе со високо издигната лажна репутација) состојба и врати се во реалноста, и стави го вечерва прстот на твоето нежно испудрено, да не речам измалтерисано чело, и размисли за подвлечената реченица со болд. Сигурен сум дека во неа ќе се пронајдеш себеси и нацијата.;)

П.С. Марионетите залудно сонуваат за Хамлетовиот монолог. Станислав Јежи Лец.
Излегувам и повторно се враќам во реалноста, кога таму што да видам бедно албанско лицемерие:
Мојот син не направи ништо да биде убиен (со солзи во очи, колку што може потеатрално). Исто така ни мојот маж ни останатите два сина. Ги уапсија како цивили и потоа на телевизија ги гледам облечени во униформи. Во каква униформа беа, во УЧК? Да, но од куќата излегоа во цивилна облека. Што сакате да кажете дека полицијата ги облекла во униформи? Да полиција, полицијата ги облека во униформа. А дали ги уапсија во куќава? Не ги успасија надов, додека пиеја кафе во кафе бар. Во кафе бар? Со се она што се случуваше наоколу? Па ние имаме продавница и еден е таму уапсен (сликан синот со УЧК униформа во продавница), устави незнам каде се уапсени некаде надвор, но знам дека не беа во униформи! На ѕидот стои слика урамена која го покажува Косово слободно и голема албанија со делови од Македонија. Доле лево наоружан војник од УЧК. Незнам на кого е, ја најдов на земја ми се допадна и ја закачив на ѕид во рамка.

Ти не размислувај, дозволи ми јас место тебе да го објаснам лицемерието. Ти само пронајди се во текстот, таму е веќе пронајдена твојата нација.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Подели го моето мислење , најди го делот за тебе што го напишав.

Се сложувам дека ти нигде не напиша за сребреница ... но и јас нигде не напишав дека ти подржуваш.

Ти ме потсети на 2001ва како сте протестирале и какви радикалци сте , само што сеуште не е дојден моментот сега , иначе кога ќе протестираш ти , јас ќе мора да се кријам ... така ли беше?

Ме обвини и навреди без причина.

Невини се , а плус тоа , не протестирам стриктно за лицата приведени , туку додај и манипулантскиот однос на МВР ... ме имаш ли следено претходно , да не се повторам.
Ова да не ти го монтира некој модератор или не беше директно кон мене?
Се бориш против радикализмот , тероризмот , но сепак ја подржуваш Сребреница и Аушвиц.
Епа за кој протестираш ако не е за приведените ?Ајде и одговори ми што те прашав дали ќе излезеш да протестираш за Шешеј , тој е 8 години во затвор и не е осуден, според тебе тој треба да е поневин од овие приведените кој уште не се на суд изведени ти

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Да , 14 веќе се ослободени од првичните обвиненија дека се членови на радикална исламистичка група.

Но штетата е нанесена , мнозината ја знаат првичната верзија , дека 20 радикални исламисти се убијците на 5 млади македонци.

:mad:

Значи ако сестрата или жената или пак мајка на некој од осомничените за убиство е приведена под сомневање дека можеби помагала или била соучесник или кај неа престојувале убијците, незнам кој ти е проблем?Ке ја приведат на испрашување, и пак ќе го сторат истото доколку вакво грозоморно убиство се случи. Незнам кој дел не ти е јасен.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Ти не размислувај, дозволи ми јас место тебе да го објаснам лицемерието. Ти само пронајди се во текстот, таму е веќе пронајдена твојата нација.
Мојата нација НЕ Е ТАА! Јас и ти сме исти по нација, но различни по вера. И верувај дека секојдневното ваше кењање за мојата вера ме става во положба подлабоко да размислам на која нација јас припаѓам.:(

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Епа за кој протестираш ако не е за приведените ?Ајде и одговори ми што те прашав дали ќе излезеш да протестираш за Шешеј , тој е 8 години во затвор и не е осуден, според тебе тој треба да е поневин од овие приведените кој уште не се на суд изведени ти
Одлична поента. Браво.

Dardan-ia според тебе, Шешељ е невин човек, така?
Можно е да се согласиме тука. Иако јас мислам дека е виновен човекот, на вакво жестоко твое инсистирање, почнувам да верувам дека е невин.

На крај краева, и Милошевиќ излегува дека го прогласуваш за невин. Ти си знаеш.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
И ете го пак Dardan-ia........
Како не и е срам на оваа влада да апси невини албанци муслимани ??
Како не и срам да ги угнетува,да не им дава работа,да ги дискриминира висококвалификуваните албанци да не можат да добијат никаде работа ?
Како не им е срам на пописи да им ги намалува бројките?
Да не им дава да се образуваат на мајчин јазик.......
Аххх тие проклети македончишта.......нема да се смират дур не ги истребат мирните и фини албанци од Македонија.
ОБАМАААА РЕАГИРАЈЈЈЈ !!!!!

L

Ligeia

Гостин
Употребуваш хиперболизација или ми се чини ?

5 комада оружје памтам (калаш , 3 пиштола , рачна граната и неколку куршума). (16-17 немале оружје).

Виновни за оружје , но не биле дел од групата , особено не од онаа група Радикални Исламисти кои војувале во Авганистан а обучени во камповите на Ал Каеда.

Тебе ти простувам хиперболизација , но МВР не смее тоа.

Барем половина се сосема невини , во ред ли е , толку обвинувања , специјалци , влечење , медиуми ...

Не е беше до бројката , јас немам против 100.000 македонци да протестираат ... но да не се етикетираат 10.000 протестанти заради 100 радикалци.
Денеска речиси сите беа радикалци.

Тоа беше кулминација на инцидентите , кои реално започнаа после Гостивар и особено после Припор. И тогаш како и сега , МВР направи грешка-грев. (толкави големи грешници , што вели Библијата за нив ?)

Позитивното во овие протести е што немаше инциденти , за оваа на МВР им давам лајкче , дозволија мали нереди , но можеше да биде уште полошо.
И кај протестантите видов желба за мирни протести . Кога некои се обидоа да направат инциденти , тука беше мнозинството да ги спречи , немаше потреба полицијата да интервенира. Потенцирам: Неорганизирани протести.

Гледај првиот одговор.

Се најдобро до наредното реплицирање
1.Да,хиперболизирав.Не,не те прашав ништо поврзано со случајот.Прашањата директно ти ги поставив тебе како на човек без разлика на тоа што си албанец.Дали би верувал дека некој е невин без разлика на се (убаво пишав,вклучувајќи не и нас двајца еве без хиперболизирање) ако складира оружје дома? Исто е како да си колекционер на поштенски марки нели? Гледајќи од страна не го заслужуваат зборот НЕВИНИ а останатите се осомичени како и при секоја судска постапка.
2.Овде на форумот општо не беше прифатена идејата за протест.Дури и се критикуваше тој бесмислен чекор.Затоа не превземаме одговорност за ''радикалците''.
3.Не говорев повторно за протестите.За време додека престојував во Скопје(затоа пишав месеци и години) бев сведок на многу малтретирања од страна на албанците врз македонците или како што пишав деца.Без особена причина и без провокација.Во ред ли е сега да се пофали само однесувањето на протестот само затоа што завршило без инциденти?Ако е така,тогаш браво од мене.
4.Благодарам на одговорот.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
за нив доволно е. Заеби докази, признанија шоидае. Не е битно. Они не се терористи ама хавуз ќе прават, ќе го палат со бенѕин...:tapp:
И старецот без вина го обвинувате , немал лоша намера , зошто ?

Затоа што Хавуз на турски значи базен , старецот сакал да инвестира во Скопје да изгради БАЗЕН , а вие се заебавате , потоа нема инвеститори , епа горете лето , капете се на градска плажа ха ха ха

А тоа бензин , сакал да каже катран , но слабо со образование ... значи со катран ќе го изолира базенот , Хавузот.

Поздрав , :P

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Мојата нација НЕ Е ТАА! Јас и ти сме исти по нација, но различни по вера. И верувај дека секојдневното ваше кењање за мојата вера ме става во положба подлабоко да размислам на која нација јас припаѓам.:(
Разбери веќе еднаш дека на светот му е скурчено од религии.Доста беше,си го кажавте своето.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 23:09 ---

Затоа што Хавуз на турски значи базен , старецот сакал да инвестира во Скопје да изгради БАЗЕН , а вие се заебавате , потоа нема инвеститори , епа горете лето , капете се на градска плажа ха ха ха

А тоа бензин , сакал да каже катран , но слабо со образование ... значи со катран ќе го изолира базенот , Хавузот.

Ја па мислев дека Хавуз е албанската верзија на доктор Хаус.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Народе таму сум јас како и секоја вечер.. Чат пат за ова (spreadthetruth), чат-пат трескам и некоја глупост! Извинете ако ве гњавам...:)
Ае идам таму!:D

Б

Бат Елохим

Гостин

што сте вицкасти цело племе, браос за вас, Ај одлепршај не ме цитирај за џабе...

Kajgana Shop

На врв Bottom