- Член од
- 22 февруари 2012
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 130
Ова озбилно или се заебаваш?
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:57 ---
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:59 ---
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:57 ---
--- надополнето: 11 мај 2012 во 14:59 ---
Оваа девојче да не е на бел прашок? Нешто чудно ми зборуe ;-) Или сите влијателни се такви? Сме си креативни и се лајкамеДевојчето е креативец. И има супер речник, пропратно со акцентот. Доста солидно. Доста пристојно.
Не како вас тука шо пишувате, оваај, шоо пишувате или незнам шо тука, она е девојка од редот на креативните луѓе кои се виделе меѓу себе на сајбер сцената и си праеле смешки и си лајкале и сеа ќе си лајкаат креативно на моС! И сеа шо?!
Си имаме ние живи луѓе од твитер во изобилство, неаме гајле.Којзнае колку ке не коштаат сеа тие стакла
Којзнае колку пари ке не коштаат сеа тие стакла
Сите муслимани и било што поврзано со нив е тероризам. #FuckLogic.Ако не се сите муслимани терористи,зошто на денешниот протест вриеше од зелени арапски и црни џихадски знамиња ?!#spreadthetruth
drn drn jarinja pa ja kazi kolku se upaseni za diveenjeto i narusuvanjeto na javniot red i mirМислам дека Премиерот кажа кого ќе го коштаат, секој ќе си понесе индивидуална одговорност за постапќите
drn drn jarinja pa ja kazi kolku se upaseni za diveenjeto i narusuvanjeto na javniot red i mir
mkdhandball
--- надополнето: 11 мај 2012 во 15:29 ---
ne se site muslimani teroristi ali site teroristi se muslimani
Имаше транспарент-Muslims are not terrorists или така нешто беше,но во тој контекст,а пред транспарентот зелено знаме арапско и црно џихадско.Сите муслимани и било што поврзано со нив е тероризам. #FuckLogic.
Од протестот во Гостивар. Погодете кое знаме се вееше пак...
Не сум арап за да преведам,ама со самото тоа што таквите знамиња ги користат терористичките организации како Ал Каеда дава до јасно знаење дека погрешен транспарент извадиле денеска на протестот.А што пишува на знамето ?