- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.779
- Поени од реакции
- 8.235
Со така креативни умови, можно е и крилја да добие. Да полета. И после да нема моС.Ќе го држеле мостот да не падне.
Па шо?!
Со така креативни умови, можно е и крилја да добие. Да полета. И после да нема моС.Ќе го држеле мостот да не падне.
Мисионерска....Барање на протестантите: ДА СЕ ФОРМИРА НЕЗАВИСНА КОМИСИЈА,СОСТАВЕНА ОД АЛБАНИЈА (единствена земја во Европа каде сеуште постои крвна освета),КОСОВО (тоа беа оние што ваѓаа човечки органи),ТУРЦИЈА,САД И ОБСЕ ЗА ДА СЕ ФАТАТ ВИСТИНСКИТЕ УБИЈЦИ....
ова исто како да дојде некој кај мене дома и да ми кажува која поза да ја применувам за време на секс
ова ке да е твоја позаМисионерска....
Летечки моС, кој би пеел, свирел, играл. Уште облепен со банкноти по 100 евра (не им оди математика, ама ај).Со така креативни умови, можно е и крилја да добие. Да полета. И после да нема моС.
Па шо?!
Nope!ова ке да е твоја поза
Најглупата .. имаш вртелница, лотус , кучешка ( my fav ) итн ..Мисионерска....
Nope!
Јас висам на лустер и ако ме фати, ме фати ...
Страшно е да ги ставиш кај јајцата, може да му ги излижат, оти само тоа знаат да прават, да лижат нечии газови и јајца.Добро ѓи спои Ја мислам дека и Воинот треба за м.да да го држат #влијателните
ајдееее,,,почнавме сите да си кажуваме,кој што си сакаНајглупата .. имаш вртелница, лотус , кучешка ( my fav ) итн ..
Барање на протестантите: ДА СЕ ФОРМИРА НЕЗАВИСНА КОМИСИЈА,СОСТАВЕНА ОД АЛБАНИЈА (единствена земја во Европа каде сеуште постои крвна освета),КОСОВО (тоа беа оние што ваѓаа човечки органи),ТУРЦИЈА,САД И ОБСЕ ЗА ДА СЕ ФАТАТ ВИСТИНСКИТЕ УБИЈЦИ....
ова исто како да дојде некој кај мене дома и да ми кажува која поза да ја применувам за време на секс
Најглупата .. имаш вртелница, лотус , кучешка ( my fav ) итн ..