- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
Јас се извинувам што се упикувам во сред муабет но може некој на кратко да објасни за што станува збор до сега сфатив само дека ќе има протест
Аха значи лошо сум разбралаНЕМА да има протест поддржан од Кајгана, односно од #spreadthetruth
ako sakas da go promenis sistemot vlezi vo nego , toa nekade nekogas go procitav , i mislam deka e dobra idejaМоментот кога ќе се формира невладина ќе стане шит. Ова е граѓанско движење, не е потребно нво, мво, шво. Што ако се формира невладина, што ќе се добие? Многу полесно ќе се исполитизира така и ќе се ограничи влијанието, целта на ова е да се прошири меѓу луѓето, ниеден просечен Македонец не верува на паметњаковичите од невладините, лошото искуство си прави свое.
Едит: додуша, ако подобро размислам, доста претставници на невладините се дел од #влијателните, може и треба да се основа една нво, тоа е прав начин да се стане влијателен.
И јас би сакала некој да објасни и да стави линк од вистинскиот еvent на фб пошто ги има неколкуЈас се извинувам што се упикувам во сред муабет но може некој на кратко да објасни за што станува збор до сега сфатив само дека ќе има протест и што е работата со тоа #влијателен?
го твитнав јас пред спиење. Ај добра ноќ!А1 вонредни вести. Борјан сакал да ја отстрани бемката со бор машина. Машината е сериозно оштетена.
Дај кој сака нека го твитне ова ја више не можам се умочав од смеење.
НЕМА И НЕМА НИ ДА ИМА НИКАКОВ ПРОТЕСТ ОД СТРАНА НА #spreadthetruth.И јас би сакала некој да објасни и да стави линк од вистинскиот еvent на фб пошто ги има неколку
macko angliskiov slabo )))))))Уххх фала ти, сега гледам, читав не дочитав, очи ми паднаа пред пс денес