ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Откај знаеш? Ќе го тераме ова до крај де. Сеа ќе не можеме сите секој ден ама кој како може ќе го тера. Не сме one hit wonderaj jas nesto da kazam , zal mi se toa sto so vreme ovaa grupa ke se namaluva, ke se namaluva i so vreme ke zgasne , a veke postoi dobro razrabotena sema za ,,mediumska vojna ,, eve i jas dojdov do nekoi novinari po svetot , ne bi sakal toa poleka,poleka da zgasne i da se ostane na komentari i prepukuvanje na kajgana forum , zato mislam deka ( citam pogore kade pisuvate ,,nie,,) epa toa nie ne postoi dodeka ne bidne ofisijalno registrirano i organizirano , zatoa bi ve zamolil da porazmislite na temata , refistriranje nevladina organizavija , duri togas ke bibne ,,nie,,
Нема да згасне затоа тие што се трудиме да ги разоткриеме пред светов, ќе продолжат да ни даваат материјал и мотивација (петочни протести што следуваат итн) Така да можно е и тоа како да расте друштвовоaj jas nesto da kazam , zal mi se toa sto so vreme ovaa grupa ke se namaluva, ke se namaluva i so vreme ke zgasne , a veke postoi dobro razrabotena sema za ,,mediumska vojna ,, eve i jas dojdov do nekoi novinari po svetot , ne bi sakal toa poleka,poleka da zgasne i da se ostane na komentari i prepukuvanje na kajgana forum , zato mislam deka ( citam pogore kade pisuvate ,,nie,,) epa toa nie ne postoi dodeka ne bidne ofisijalno registrirano i organizirano , zatoa bi ve zamolil da porazmislite na temata , refistriranje nevladina organizavija , duri togas ke bibne ,,nie,,
ne velam deka nema da se tera, ama ke se tera ovoj nastan , megutoa vo idninata ke postojat uste mnogu mnogu nastani, a nie veke imame sema podobra od vesnicite i onie plateni lodi grupi , koi ,,demek,, gi ima nasata drzavaОткај знаеш? Ќе го тераме ова до крај де. Сеа ќе не можеме сите секој ден ама кој како може ќе го тера. Не сме one hit wonder
Тука сум во секој слободен момент, ама имам редовна работа HITCH. Плус домашни обврски и семејство. So, cut me a slack, will you?Абе, каде е Тапетарот Петар?
Моментот кога ќе се формира невладина ќе стане шит. Ова е граѓанско движење, не е потребно нво, мво, шво. Што ако се формира невладина, што ќе се добие? Многу полесно ќе се исполитизира така и ќе се ограничи влијанието, целта на ова е да се прошири меѓу луѓето, ниеден просечен Македонец не верува на паметњаковичите од невладините, лошото искуство си прави свое.aj jas nesto da kazam , zal mi se toa sto so vreme ovaa grupa ke se namaluva, ke se namaluva i so vreme ke zgasne , a veke postoi dobro razrabotena sema za ,,mediumska vojna ,, eve i jas dojdov do nekoi novinari po svetot , ne bi sakal toa poleka,poleka da zgasne i da se ostane na komentari i prepukuvanje na kajgana forum , zato mislam deka ( citam pogore kade pisuvate ,,nie,,) epa toa nie ne postoi dodeka ne bidne ofisijalno registrirano i organizirano , zatoa bi ve zamolil da porazmislite na temata , refistriranje nevladina organizavija , duri togas ke bibne ,,nie,,