WTF Полицијата е на страната на терористите ? Кој трилер гледаме ние цело време ни самите не знаеме. I don't want to live on this planet anymore ! Како бе тоа полиција ни прети да пазиме што правиме ? Сериозни се они или ? Го изгубивме и она едино право коешто го имавме, нека кршат глава или нека се справуваат со овие гадови или нека не вртат и претат по броеви на форумџии. Кои гнаси, немогуќе. А жената што плачеше во својот скршен автомобил што се затекна на сред протестот на орангутаните ? Дали полиција вртеше на тие што р'шум го направија автомобилот иако јасно се гледаше кои се и што се.
И што сега јас на сестра ми да и кажам ? Да не иде у петок на факултет затоа што исламистиве имаат ОГРОМНА подршка е браво бе, у сопствена земја да не смееме да излеземе на улица. Полицијата го надгледува форумот ДА , а дали тие лиглевци ги надледуваат албанците кои масовно се зачленуваат на терористички страни на фејс,како нон стоп шеруваат видеа со бомбашки напади ? Поздрав до полицијата и немој случајно да мислите дека следниот пат ке не нападнат со букет рози. Иначе ако чита некој од мвр слободно нека ме контактира ке му пратам број по ПП ( Приватна Порака ) знам дека не знаете што значи ПП.