1
1292
Гостин
Можеби само на нас #влијателните отвара.Најверојатно се работи за заклучен профил ако не ви ги дава твитовите.
Можеби само на нас #влијателните отвара.Најверојатно се работи за заклучен профил ако не ви ги дава твитовите.
Дали тоа нашиот глас се слуша?
фала ми успеа сегаОтвара кај мене бе, клик наTom O'Halloran@JihadWatch_TPO,незнам што е проблемот.
Ме навеле како извор на веста.Моите 15 минути слава пристигнаа!!!
Ти не знаеш што се си пропуштила....Јас сега се уклучувам, твитнав денес неколку пати. Ако ретвитувате најдете некои твитови од Crazy in love, прееска видов дека имаше некои многу интересни.
без пари не може појака медиумска кампања..........да потплатиш неколку новинарчиња ќе завршеа далеку подобра работа во медиумите
Moжеме да кажеме дека денот ни беше *става свикери* доста влијателен.Ти не знаеш што се си пропуштила....
Сеа го отворив јас.. се е во ред, како и да е.. добро е штом почнавме да се шириме и уште подобро овие со 4 цифрени followers почнаа да го ретвитуваат хаштагот We can do it!Добро ете више не влијаеме. Мирни сме, жими се. Ги ретвитав сите постови од Петар што ги најдов.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 17:58 ---
Не може да се отвори неговиот профил, не знам што е проблемот.
Ти не знаеш што се си пропуштила....
Прочитај малце кај влијателните, има да урлаш по нас #youmademydayИмав исклучително лош ден! Сега ќе се фрлам на работа, башка немам ни скопско редлер, она пивото за трезнење.
Има и уште еден доста добар за темава #OnlyTears