#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
6 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
62
dajte nekoj neka mi kaze da cekam ili sto da pravam .....Your account is suspended and is not permitted to perform this action. Learn more so da pravam sega a voopsto ne preterav samo sto se ukljuciv samo dva tri twita:mad:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
dajte nekoj neka mi kaze da cekam ili sto da pravam .....Your account is suspended and is not permitted to perform this action. Learn more so da pravam sega a voopsto ne preterav samo sto se ukljuciv samo dva tri twita:mad:
Кликни скроз горе на прозорчето -- ќе ти се појави текст со објаснувања зашто те суспендирале. Потврди ги двете ветувања и ќе те одсуспендираат. Најдобро е да твиташ во мали серии -- со пауза. Ако твиташ цело време ќе те суспендираат. И не бери гајле. Мене ми е ова 6-ти акаунт.:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
https://support.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended

Пополни го ова, ќе ти пратат меил ќе кликнеш на него и ќе те вратат. Не твитај често нека помине накоја минутка.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кликни скроз горе на прозорчето -- ќе ти се појави текст со објаснувања зашто те суспендирале. Потврди ги двете ветувања и ќе те одсуспендираат. Најдобро е да твиташ во мали серии -- со пауза. Ако твиташ цело време ќе те суспендираат. И не бери гајле. Мене ми е ова 6-ти акаунт.:)
Овие и на жими мајка одсуспендираат. Изгледа не ги имале македонците во предвид кога го правеле правилото:icon_mrgr:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Не се делете, продолжете како и досега. Изморени сме од пораки за "резервираност" и "ладни глави", aма немаме алтернатива. Паметни сме сите и го знаеме тоа.

Твитовите треба да бидат слични на овие:

Copy/paste и рокајте

Islamic radicals demand release of mass murderers in Macedonia

Macedonia:thousands of Muslim extremists demand release of suspected mass murderers

Macedonia: thousands of Jihadi rioters forcing release of suspected mass murderers

Islamic fanatics in Macedonia obstruct justice demanding release of suspected murderers

Macedonia under attack: thousands of Jihadi rioters shout “Death to Christians!”
Без Албанци во било каков контекст. Копирајте ги ако треба.

F

Frankie Yale

Гостин
Creeping Sharia, 15 000 followers... Sekoja cest lugje, ima rezultati, ima :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Се спроведува ли црното сценарио на радикалните исламисти?

На социјалните мрежи деновиве активно се повикува на нови масовни протести против операцијата Монструм. Организаторите кои се кријат од јавноста повикуваат на нови собири во повеќе градови во Македонија.​

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки ова ви го кажувам со најдобра можна намера, олабајте со твитовите за влијателните, тотално ќе се изгуби смислата на акцијава со препукувањето.

Секоја чест за хуморот иначе ( ова посебно до жениве). Твитовиве ви се закон:pos:

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
не албански......без албански
Не ме цитирај нареден пат со ваква порака.
Ако имаш став, треба да го чујат сите.

Секое криење на вистината е лага, тоа да е јасно треба на сите што земале да учествуваат во SpreadTheTRUTH

Kajgana Shop

На врв Bottom