M
Moon Child
Гостин
Да не си даваме автогол и ние. Да не излегуваме сега за сега на протест. прво да се организираме убаво, па потоа ќе излеземе ако треба!
Така е, а тие се албнанци, мислам која малоумна дискусија ја водиме, како да не сме од тука... овие утепаа и ги бранат убијциве, ние како да се плашиме да кажеме. NOT ANYMORE.Јас се согласувам со човеков, ама како ќе кажете така ќе објавувам. Сепак не алудираме на цел етникум, него на поендинците кои сами себе се етикетираа како Радикални Исламисти.
Никој никого не обвинува.А ти не мислиш дека тоа им беше целта со протестот? Да не обвинат нас Македонците. Секоја шпекулација од тој вид што ти го спомна им дава докази дека навистина ги обвинуваме лажно, а не ни е тоа целта. Целта е да ја прошириме вистината како што е прикажана од Министерството за внатрешни работи. (последната реченица е мое лично тврдење и #spreadthetruth и кајгана може да се огради од истата, доколку не е точна)
Па и тоа шо викаш. Има слика од оној со кечето, а кечиња се знае кои носат Плус по фаците ќе ги познаат дека се Албанци (ќе горам во пеколот за ова, ама морав)Пак некако не сфаќате. Албанците во светот ги гледаат како кутри и угнетене суштества. И секогаш кога некој ќе прочита Албанец ќе се сети на ,,кутрите,, во Косово, и во 2001. Сликата за нив е веќе направена, а треба да ја смениме. САМИТЕ ќе сфатат дека се Албанци.
А освен тоа, тој од Германија или Шведска баш цеф го боли за Албанците, ама го боли за радикалниот ислам.
ti poedinci li vide na protestot ? albanski radikalni islamisti -- i tolku od toaЈас се согласувам со човеков, ама како ќе кажете така ќе објавувам. Сепак не алудираме на цел етникум, него на поендинците кои сами себе се етикетираа како Радикални Исламисти.
Јас сум Македонка, и не сум христијанка.Јасно е од сликите на погребот мислам дека крстовите се кажаа.
Мавајте RTДОСТА НА ТАА ТЕМА ВЕ МОЛАМ, ИДЕМЕ ВО ПОГРЕШНА НАСОКА! сите Retweet на ова!
https://twitter.com/#!/creepingsharia/status/199484125177069568
А поради што е убиството?Абре не претерувајте со Христијани. Од кај знаете децата во што верувале. Не е поради религија убиството. И да, се договоривме Албанци, Албанско, Албански да не стојат во твитовите.