Goxyto
#FinoAllaFine
- Член од
- 31 јануари 2010
- Мислења
- 2.589
- Поени од реакции
- 2.534
Тогаш го извадија со автобуси педерчињата западно-европски. Следен пат се надевам дека со сандак ќе го извадатОвој бил командант на групите во Арачиново 2001..
ако има волја од „организаторите“ у смисол оние кои го почнаа ова ... тогаш јас давам и хостинг и домејн ...Кој има хостинг да купиме Domain јас помагам за сајт . Wordpress , Joomla шо и да е .
немора да е domain , subdomain на постоечки domain и хостинг ако има некој.ако има волја од „организаторите“ у смисол оние кои го почнаа ова ... тогаш јас давам и хостинг и домејн ...
Леле мајко мила.Но комент.Не е крив Јанко.Го скратија тој дел!
А сигурно ќе има следен пат..Овие изјави треба сериозно да се сфатат..Овој еднаш бил тука како терорист,го извадиле педерчињата,како терорист..Тогаш зошто не е во затвор?Абе ај...Овој пат сигурно ќе дојдат поспремни,ама нека не заборават дека во 2001 Македонија скоро и да немаше оружје и обучени војници..За овие 11 години,многу работи се сменија кога станува збор за Македонската одбрана..Така да,нека си облече едно 10 панцири...Тогаш го извадија со автобуси педерчињата западно-европски. Следен пат се надевам дека со сандак ќе го извадат
имам домејн добар .. не е проблем ..немора да е domain , subdomain на постоечки domain и хостинг ако има некој.
Баш ја барав сликава, за да ја постирам.Само за потсетување... И ова почна со тема на форум, а не со твит
Прегледај го приврзокот 42914
Не е можно....јас не верувам
Крени еден sub. Joomla , WP шо и да е. ако не те мрзиимам домејн добар .. не е проблем ..
а шо се однесува до .мк домејн .. мене ме мрзи да се замарам со на марнет бирократиите ...
Тоа е.Ајде,битно вчера излезе како што треба.Леле мајко мила.Но комент.Не е крив Јанко.
Jaс не се разбирам од сајтови и такви работи, бидејќи сум една од оние што го започнаа ова, јас ти давам зелено светло А верувам дека и другите, целта е да се рашири и да се дознае!ако има волја од „организаторите“ у смисол оние кои го почнаа ова ... тогаш јас давам и хостинг и домејн ...