#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Стварно бе каков е овој форум кај што ти бришат/менуваат постови без никакво предупредување или ПП за кршење форумски правила како на секој нормален форум што се прави. И мене неколку постови ми избришаа/ изменија а никој ни админ ни мод не ме предупреди дека кршам правила или што кур знам... И да имало навредлива содржина и да немало треба некој да ме предупреди за тоа и да ме опоменува, а не само како ПИЧКА тајно да брише тоа што не му се свиѓа! АЛООООО админи што се дешава со форумов? Не сме у северна Кореја!!!
trte_mrte99

Член од:
среда

Член си од среда .. ова е форум со правила и начин на однесување ... затоа и е најпосетуван во МК .. заради тие правила и начин на комуникација ..

затоа биди коректен, учтив и се ќе биде во ред ... култура на ниво ... а не нецивилизирано понашање ..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ништо, влијателниве се ко Princ, кога ќе ги пикнеш у тесно и нема што да ти вратат се губат, се откажувам од оправање со нив.

продолжете дечки, но умерено, не пренападно. И нека не ве запираат испропагирани личности кои живеат во розов свет...

Ќе ја осетат и они вистината на своја кожа, али тогаш ќе се прашаат дали ние сме биле у право... ;)

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Некој рече дека на репризата на Јанко, го тргнале делот со темата, но имаме снимка!
http://www.youtube.com/watch?v=hJfTxpq-cfk
Благодарност до tracker2can на youtube!
(Го ставам за да биде комплетна сликата дека се бориме за вистина, дека тоа е единствена цел..таа е на наша страна па и сите соросоиди или какви_и_да_се-иди не можат тоа да го изменат)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе видовме нивниот марш за мир со што резултираше, со убиени 5 луѓе на велики четврток. Како што пишав, не се замарајте со центарски деца кои живеат во стаклено ѕвоно. Не може никој од нив да ви забрани да си твитате, ако ви пречат, блокирајте ги.

S

Shaman

Гостин
Морам да кажам дека сум пријатно изненаден колку луѓе има на твитер. Глеам се собрало и старо и младо и машко и женско. Ептен ми се праи мерак што има исклучоци од педерчињата и од шмизлите. Вака ако се здружуваме секогаш на гордоста и на силата наша ќе им нема крај. :))

п.с.
ја сеа ќе идам да каснам нешо зашто неможам веќе. Чир некој ќе фатам. :vozbud:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Абе видовме нивниот марш за мир со што резултираше, со убиени 5 луѓе на велики четврток. Како што пишав, не се замарајте со центарски деца кои живеат во стаклено ѕвоно. Не може никој од нив да ви забрани да си твитате, ако ви пречат, блокирајте ги.
Очигледно некои луѓе уште не знаат како се храни трол .. затоа цело време викам IGNORE !! Трол без пружено внимание умира , ашшш .....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нареден пат, за што и да се организира протест од “твитеџирското друштво“ нема да излезам. За што и да се работи. Ниту пак ќе ги поддржам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Момци и девојки, прекинете да давате твитер линкови од "модерни пацифисти" не не интересираат, и ја носат темата во погрешен правец!

Продолжете со ширење на иницијативата коректно и со силно темпо! баталете ги.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
steta!!! tesko spameriste sum:)napraviv profil na Twitter i taman se zaletav ....non stop mi pisuva:Sorry! We did something wrong. Please refresh the page and try again.....desetina minuti se refresirav i se otkazav....ima li nekoj slicen problem? ili ednostavno *ni su me hteli *

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Пишав на Твитер, ќе пишам и овде, убаво рекол Делчев:

Ослободувањето на Македонија се крие во внатрешното востание. Но македонскиот народ пати од самиот себе. На секои три комити има по еден кодош!

така е до ден денес, за жал!

H

HITCH

Гостин

Од наш човек направена. Демек исти сме...

Нареден пат, за што и да се организира протест од “твитеџирското друштво“ нема да излезам. За што и да се работи. Ниту пак ќе ги поддржам.
Не зезај, никогаш нема да бидеме исти како овие на левата слика! Башка, џабе се силиш `ко ќе ти речат дека е за Македонија ќе си гризнеш јазик и ќе појдеш, нели?!

Туку, има некое инфо после на кого ќе му праќаме твитови, за да ги аднеме луѓето со време.

П.С. Јас не им праќам твитови на Македонци, освен фб инфо.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264

Од наш човек направена. Демек исти сме...

Најверојатно зради Исусот у позадина, ама како и да е секој разумен човек ќе ја увиди разликата меѓу слика од Исус и знамиња со кои се повикува на Џихад. Христијанството го заврши одамна тој филм што сега го игра радикалниот ислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom