Спотови кои ве нервираат

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Видете само како кореспондира аудиториумот со стилот и музиката на бендот. Ал Јанкович би завидувал на овој проект од МТВ.

Не е спот али вреди да се има и ова музичко искуство во животот

Видете само како кореспондира аудиториумот со стилот и музиката на бендот. Ал Јанкович би завидувал на овој проект од МТВ.

mozam da zamislam kolku javuvanja od zagrizeni gledaci imalo posle u MTV: deca gledaat tuka, kakva e ovaa Sodoma i Gomora, drogiranti tuka pustate po televizii (ova nikako ne e moe mislenje, samo sakam da go dolovam gledackiot auditorium na MTV)

Ми се слоши, посебно делот со бебето на крај! Идиотизам и ренесанса.

п.с и онаа „фаталнана“ вода им носи.
Најлошото е што спотот го промовираат како да е којзнае што стварно ми се згади од спотот, некако кога јадеш и гледаш телевизија и оп онаа срање рекламата на Донестос со бубачките

--- надополнето: Sep 29, 2011 9:26 AM ---
orospiciinjata se vrH

Сакав да стаам и некој спот на Коста Бургов, ама се предомислив, жал ми е за човекот, се гледа дека си има некои проблеми
:ROFLMAO:

Ова ме потсети на неговиот 'мегахит'
Кој е полош од овие два спота, вие одлучете...

Незнам дали е спот, али со најавата на почеток и со нејзинот стил, ни Лејди Гага не би имала муда да излезе таква :)

It never gets old :pos:
Моментот со шампонот е прајслес, таму од кај трета минута.

П.С Мислам има ваква тема во ЧДА, знам оти спотов го имам ставено во друга иста ваква тема :)
Еј блага еротика е спотот :) или шампон еротика :pos:

Јас тука би ставил еден спот од #umoevreme

Освен спотовите на песни ко милионерче, кеш, фатална девојка и сл. само на овој ми текнува во моментов

Песната е океј навистина но што е со спотов? навистина лошо направено...

Песната + спотов = жива катастрофа...

:facepalm: Незнам колку вакви да ставам...

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Подобар спот далеку јас ќе направев...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom