Спотот на Боки 13 Биг мама и Ферус за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
SRAMOTA abe za normalni li vi, licat ovie dvajca, pa i gi komentirame uste, eden peder i svine edna i pa uste na televizija nie sme ova nie sme ona ........... e svinji ste dvajcata za toa sigurno.......

негде на форумов веќе напишав trinaesto prase i prasica iz susjedstva
али најсмешно ми беше тоа што на почетокот коа даваат кадри од двајцата не можев да ги разликувам:pos2::pos2:како може да се толку исти
али каква бедостоќа му е текстот,исфрустрирана будала,па уште јавно си кажува колкави фрустрации има...демек фуј евровизија-затоа плачеше по телевизии

Pa ne e interesno veke normalna evrovizija, izgeda se uste ne znaete sto sakaat Evropjani..a za EU..od logicno razmisluvanje se znae deka nema da vlezeme..

Peder,siptarka i cigan da ja predstavuvaat MAKEDONIJA?:nenene:

Многу подобар избор него Врчак, Тамара и Гаџа. Најсериозно.

На пошироката јавност и е познато дека многу го мразам Бојан 13 но дека му изјавиле нешто вакво до сега нема видено...

%7BD3EFD795-349D-4BDE-BADC-B9D0EF378AED%7D_boki-2.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Српската фолкsвезда Џеј Рамадановски за Боки 13 изјави дека би сакал да му биде девојка. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]" Навистина би сакал да ја легнам дамата со пенис" рече Џеј.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Џеј Рамадановски и шоуменот Бојан Јовановски прв пат се запознале пред две недели зад сцената на музичкиот фолк фестивал "Гранд" во Белград. Џеј на фестивалот ја освои втората награда, а Боки 13 како претставник од Македонија беше во жирито.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Нивната средба предизвикала големо медиумско внимание. Запознавањето отприлика одело вака:[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]- Кој си ти?, му рекол српскиот пејач на Бојан. Овој пак одговорил: Јас сум Бојан 13 , а кој си па ти?[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Додека папараците и фотографите ја сликале оваа необична средба, Џеј го прегрнал Бојан и на новинарите им рекол дека ова е неговата нова девојка и дека подоцна ќе го носи дома на кафе. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]" Човекот може да каже што сака. Неговата изјава дека сака да ме легне е дел од неговата бујна фантазија, реалноста сепак е сосема нешто друго. Па, тој е само метар и педесет. Морам да го разочарам, зошто моментно сум пресреќен со мојата нова врска, која сега за сега ќе остане во тајност. Како и да е Џеј од мене има отворена покана да ми биде гостин во моето "Топ шоу" и ништо повеќе од тоа", ни изјави Бојан 13. (З. В.) [/FONT]

Изиави ВЕСТ

ХИТНО ВИКАЈТЕ ИСТЕРУВАЧИ НА ЃАВОЛИ
Човеков е ненормален..со цел паметмислеше дека ќе го пратат на евровизија со ваква песна и со неговиов "супериорен" стил???:kesa::tapp:

[media]http://youtube.com/watch?v=69swULT2PzM[/media]​
:ija::ija::ija::pov::pov::pov::pov::pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom