Спотот на Боки 13 Биг мама и Ферус за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само спонтано и природно му звучеше она "ПОСИЛНО".....

Ама е глупа песнава значи он ја форсираше ја реков шо е толку песнава ко видов за џабе скандали со МТВ

Мош требаше само ферус да го пратат на Евровизија :nesvest:

ииииии абее зоштоо леле дали јас имам проблемм или пак вистина не се познава којА е боки 13 која е биг мама леле имам само еден збор ЗА ГРЕФ (два се ама ај )

Boki13,Big Mamma i Ferus - Hollywood

Me interesira so ke kazite za pesnava,so trebase da se natprevaruva za na evrovizija.Ako ja nemate slusnato eve link:
[media]http://youtube.com/watch?v=69swULT2PzM[/media]

E sea moe mislenje!!!!
Bez razlika dali e Boki13 ili Radovan254,koga stanuva zbor za pensnava sprema mene e TOP,i ova e taja sto trebase da ne pretstavuva,,,,vo sporedba so drugite so se takmicea ova 2 klasi e podobra!!!!
Po se izgleda deka sigurni bea deka ce pobedat,zatoa ne gi pustija da se natprevaruvaat!
E ova se vika Pesna Za Na Evrovizija!!!Ednas ja slusnav i odma vo glava mi vleze!!!
Pa povelete kometnirajte....
P.S
I jas se smeev ko razbrav deka pesna naprael Bojana13,ama bez razlika na izveduvaco mislam deka zasluzuvase da se natprevaruva!!!

Требаше да не претставува, а можеби е ќе направевме нешто. Само нашиве големи пејачи малку се уплашија можеби. Европа требаше да ги види нашите претставници "братче и сестриче" (п.с многу личат еден на друг, дури и на знам кој е кој во спотот)

Сега сваќам зошто Дарко бил против.Јас го мразам Бојана 02.02 али песнава е динамична и мислам дека можеби можеше да успее до кај 10 место,но сега касно е!!!

Otvoriv nova tema ista kako ovaa na greska,neka ja izbrisat administratorite....a za ova so kazuvate deka ne cini pesnava...ne znam.....ako vi e od vrcak pouba togas......
more luge za na evrovizija pensa se bara so vleguva vuse a ne nekoj poznat da ja pej od kaj nas
ako saka i Radovan432 neka ja pej ako e uba pesnata ce pomini kaj narodo

Ova ako ne base pesna za na EVROVIZJA,mozda bese od taa (ne i go zapamtiv ni imeto) so zafajkase na site mozni SAMOGLASKI (Gospode prosti mi)..........
ZNACI:Kazuvam za pesnata,a ne za izveduvacite!!!
Tie si se posebna pricha za sebe,ne vredi ni komentar da davam za niv...

Мислев да не коментирам ама ај ќе си кажам.Ритамот е добар се додека ја слушам само Big Mama.А кога ќе почне Боки песнава преминува во катастрофа.Мислам стварно типов е подвижна катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom