Спотот на Боки 13 Биг мама и Ферус за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
знам дека песнава е за нигде,али имам само нешто да кажам:
1.леле колку си личат Боки и Биг Мама,а и не можам да одредам кој е машко а кој е женско:pos2:
2.мислам дека ако идеа имаа големи шанси да победат!не знаат да пеат и песната е срање,ама ќе имаа некој настап,плус како што некој рече-на Евровизија повеќе не се гледаат гласовните можности,што повеќе си чудак,добар настап-победуваш

Фантастична песна за евровизија!Еве зошто сакав да оди Боки да не претставува,за вакво нешто гласаат луѓето,а не за нешто веќе видено.Уф таман помислив дека помина барем еден избор за евровизија каде што ќе немам коментар за претставникот или песната:(

Песна за на Евровизија!!! Ова ќе беше нешто невидено од страна на македонските (досадни) и секогаш исти песни.

Можда не е ништо посебно самата песна. али настапот ќе беше феноменален!!!

Криво ми е шо не одам они...

озбилно ке беше супер да одат! лани ам тој травеститот шознам како се викаше ... верка перка ! ароно... него ... контраверзноста секогаш има поголеми шанси да победи... а иначе ова со ја одбраа песнава... sux :P

Во основа не можам да го поднесам Боки ама искрено оваа песна ми се допаѓа повеќе од попбедничката на Тамара, Врчак и Гаџа. Да настапеше оваа на изборот ќе навивав за неа. Првин викав дека таква карикатура не треба да праќаме ама колку ме разочараа песните во саботата оваа ќе беше најдобар избор.

" мА даа ":pos2::pos2::pos2:

лоша песна свињи на сцена со турбо фолк стил....

Песнава ко песна е очај, ама ако следите Избор на Евровизија (не националниот, европскиот) ова е ПРЕКРАСНО за таков собир на најголемите глупости од цела Европа. Ви текнува на Лорди? Каква песна беше тоа? Или на тој лани украинецо, т.н. Верка Сердочкаја? Тие остварија голем успех, а шо е полош (упс, поарен) Боки од нив?
Сватете, на Евросонг не се слушаат само песните, ДОСТА ПОВАЖНИ СЕ ГЛУПОСТИТЕ ШО ЌЕ ГИ НАПРАЈШ ИЛИ КАЖИШ! Стварно требаше овие да ода...

мислам дека на овогодинешната евровизија имаше само неколку подобри песни од оваа, сите други беа OUT

Песнава влегува на прва:)Леле колку ми е криво што не одат,загарантирано од 1 до 3

Aбе овие се за грев, не за евровизија... Нека ги обесат на камен мост во Скопје!

da de da a neznam zasto tolku vi se svigjaat???:uvo:

Pesnata e turbo folk oni se se isti ( kako 2 zeni se :pos2::pos2::pos2:)

ne ne voopsto u celost ne sum zadovolna od evrovizijava .....

Колку само го мразам типов еј... не бе не е педер он таман работа... он е само трансексуалец... не травестит:nenene:
метросексуалец!

јес да мразам такви фаци, но сепак типов го бива за шоу да направи и мислам дека песната му е кул...

со оглед на тоа дека многу држави имаат праќано "немашки" пејачи кои добро знаат да направат атмосфера и имаат прекрасна песна а поради изгледот и однесувањето на пеачот биле исмејувани, мислам дека и нашето жири поради таа причина нема или не го праќа боки на евровизија...

во секој случај, мислам дека е бољи неговава песна одколку оан дуо-трио со ноне и ламбе и којлибешедругиот.

и да додадам, песнава е плагијат? или само малку повеќе звучи на една позната песна од 2007ма од едни срби нешо идеше вака Парис, Лондон, лисабон, киев москов амстердам бла..бла...

Vidi sega...ova ti se vika makedonska rabota

ako kazes deka pesnava e dobra site ke mislat vidi go ovoj kako boki idol da mu e, pola od ovie so postirale ne ja videle pesnava ali u pamet imaat deka e boki i KRAJ ma ne sakam ni da vidam.Dosta prakame nekoi pesni sto I NIE makedoncite posle 10 slusanja si vikame abe pa ne e losa , neka odi pa ke vidime , a tie evropejcite vikaat , so pesna e ova be , makedonski emicii, ajt mars, next ----> show "ops pa i ovie so pesna imaa ama ne bea losi t.e mn dobra i zabavna scenografija pa aj ke im daeme nekoj poen"

Malce vi bese da vidite deka ne e do pejacot ?
Bese Tose ? SO napravi? Evrovizija prerasna so takva manifestacija kade sto zabavata i novo nesto preovladuva...ako sakas da gledas po glas i pesna ondak....mozam da kazam slusaj ja molitva i posle toa vrati se 10 godini nanazad. Jas licno so pesnata na Tamara nit se nadevam nit pa ke napravime nesto eventualno ako DADA ne cepne kaj sto nie nemozeme.Ali ke vidime....steta sto ne go prativme Boki barem ako ne ke imav nadez deka ke napravime nesto vaka nisto ....podobro i da ne se odrzi nema da bide interesno da gledame kako ispagame u polufinale....ajt pozz

btw- mnogu luge so pisuvaat loso za boki na forumov osekam edvaj cekaat petok da dojde da pustat azis i op smederevkata damla da se napravat.... pa neka dojdat tuka i da pisuvaat ...jas ne rekov loso ili dobro za boki ama ova e evrovizija ne e fudball ili modna pista

штета
би ги стрелал оние од мтв бидејќи им успеа да го откачат боки.

боки ко боки го знаеме, живо срање, но кој и да ја правел песната секоја чест, не поради квалитетот, туку поради тоа што песната е складна за евровизија. како капаче и лонче. за таков фејк фестивал само вакви песни.. плус самата песна како кичерај го исмејува целиот тој евровизиски "спетакл"

пак ќе речам штета! без разлика на тоа кој пласман ќе го оствареше оваа песна (евентуално) срцето ќе ми се исполнеше..

инаку што да се каже за мтв? димитров? и ред други.. ВРЧАК?! ох.. раперот на кој срцето му престанало да тропа кога слушнал дека победил за на евровизија.. која мизерија...

сите кењаат као евровизија она-евровизија она.. а кога ќе дојде ред да се избира песна ондак очи си вадат, пошто самите они се мизерија и врв на кариера им е таков фестивал.. а кога ќе помине фестивалот и ќе освоиме високо предпоследно место, истите муабети секоја година - не треба да учествуваме, политика, фејк, срање... и се така до новиот избор и новата битка за живот или смрт - настап на евровизја

шо да речам освен БОКИ РИСПЕКТ. морален победник

штета
би ги стрелал оние од мтв бидејќи им успеа да го откачат боки.

"Ма дааа..."
/me му кажува на горенаведениов дека треба да се дружи со боки 13 и дека двајцата треба да одата на логопед за да научат што зборат!!!;(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom