Spotify Pro/Premium

• Креатор на темата Креатор на темата NiceNaumoski
  • Време на започнување Време на започнување
Има некоја опција без да плаќам а да слушам offlline? Преку Xmenager не може offline
Нема опција на кракната верзија да слушаш офлајн. Мој предлог ти е да си најдеш некој и да си земете премиум дуо, по 230 денари од човек што е смешна цена у денешницава. Не вреди да се замараш.

Нема опција на кракната верзија да слушаш офлајн. Мој предлог ти е да си најдеш некој и да си земете премиум дуо, по 230 денари од човек што е смешна цена у денешницава. Не вреди да се замараш.
А има ли опција како на Netflix ако ставам картичка за плаќање еден месец да е беспкатно премиум и да наместам да може да се исклучи автоматски?

А има ли опција како на Netflix ако ставам картичка за плаќање еден месец да е беспкатно премиум и да наместам да може да се исклучи автоматски?
Ако плаќаш прв пат ќе добиеш еден месец гратис.

Обично во Март сум добивал понуда од 3 месеци премиум по цена на еден, ама ги нема уште годинава :D

Плаќајте по 5.5 евра месечно е бе, две кафиња се тоа, ебаве стипсите.

1757442235644.png
6 евра е мајку му, ако веќе ова ви е луксуз, што да кажам, можам да се кладам дека волку пари давате по кафиња или кладење.
Ако слушаш многу музика и ти треба офлајн, нема боља апликација. Не знам што друго би користел посебно кога би требал да ја мигрирам листава со песни што ми се свиѓаат, сум го ебал ежот.
1757442334178.png

Го имам фри но никогаш не створив навика да го користам. Повише јутуб си пуштам музика.

дали некој има купено премиум акаунт од www.g2g.com? има доста ефтини понуди за 12 месеци....

Ne znam makedonski, i ne znam da li je ovo prava tema, ali ja imam mesta u Spotify family planu (Srbija) i potreban mi je Netflix. Možemo da se dogovorimo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom