Bi trebalo vo settings da proveruvash. Za striming mislam deka e Ogg Vorbis dodeka za download mozes da selektiras MP3 ili AAC.Како фајл MP3 или некој друг формат?
Bi trebalo vo settings da proveruvash. Za striming mislam deka e Ogg Vorbis dodeka za download mozes da selektiras MP3 ili AAC.Како фајл MP3 или некој друг формат?
Па вака со претплата некој може без дозвола нелегално да си ги споделува јавно песните на торент сајтови, на форуми.. Особено во држави каде што нема регулирано закони против пиратерија.Bi trebalo vo settings da proveruvash. Za striming mislam deka e Ogg Vorbis dodeka za download mozes da selektiras MP3 ili AAC.
Не можеПа вака со претплата некој може без дозвола нелегално да си ги споделува јавно песните на торент сајтови, на форуми.. Особено во држави каде што нема регулирано закони против пиратерија.
Исто вака може и со неплатена кракната верзија затоа што постојат сајтови Spotify to MP3 и си симнуваш цели албуми, ама со тоа Spotify пак е некорисен без интернет но песните ти се на телефон/PC и си ги слушаш без користење Spotify.
А како знаат дека си симнал песни од Spotify?Не може
Тоа го дознав на лош начин - симнав некое рандом програмче да ми симне песни од Spotify за да ги изрежам на ЦД за во кола.
По 10-тина дена ми стигна меил дека акаунтот ми е блокиран.
После се оправав со техничката служба, ме тераа да напишам (буквално) дека повеќе нема да го користам Spotify за тоа.
Знаеме сите дека тоа е нелегално ама не ми е јасно како они дознаваат одма дека ти си извадил песни од Spotify?
Во линкот што го ставаш на "Spotify to mp3" страниците што ги пребаруваш на Google го нема твојот username?Знаеме сите дека тоа е нелегално ама не ми е јасно како они дознаваат одма дека ти си извадил песни од Spotify?
Нема на линкот јузернејм. Такво нешто нема на кракнатата верзија што јас ја имам инсталирано.Во линкот што го ставаш на "Spotify to mp3" страниците што ги пребаруваш на Google го нема твојот username?
Знаеме сите дека тоа е нелегално ама не ми е јасно како они дознаваат одма дека ти си извадил песни од Spotify?
Еве вака дознаваат како JBTgirl што вика.Spotify кога инсталираш, како и која било друга апликација, нели бара дозвола за некој делумен пристап до одредени содржини и локации на уредот. Мислам дека секоја апликација којашто ни е инсталирана може многу лесно да дојде до информации. Затоа уште од кога излезе ова, не се нафатив. Поарно да бидам премиум и да ги симнам преку апликацијата да си ги слушам офлајн.