Спорот со Грција - коментари од Срби

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe te prashuvam ...ne znam dali koga bil BC ste idele tamu kako delegacija bez cekanej i bez problem ?

Da

ili NE ???

:toe:

Kako ne e bitno jas misalm deka koga bil BC ste mozele da imate delegacija BEZ PROBLEM ... tocno e toa ?

Kako ne e bitno jas misalm deka koga bil BC ste mozele da imate delegacija BEZ PROBLEM ... tocno e toa ?

Ај ко на првоодделенче да ти објаснам ...

Не е битно кој е на власт ... зборуваме за МАКЕДОНИЈА КАКО ДРЖАВА И ОДНОСОТ НА СРБИЈА СО МАКЕДОНИЈА КАКО ДРЖАВА ... а не кој бил на власт ...

Ај ако не и Милошевиќ да го вметнеме у разговор а ??

Abe kazi mi ti mene dali koga BC bil na Vlast Ve pustale tamu BEZ PROBLEM

da ili NE

ja tolku razbiram so da i ne

http://uk.youtube.com/watch?v=sp4qQ-kkutE&feature=related

Мојиот одговор кога србите тераат идиотизам.

за гомнари со гомнарски цевки.

Па, клик за уживанција спрски клети негаторе на мојата татковина!

A da se prefrlis ti na Srpskiot forum? Tamu ke naides na poveke istomislenici....

Ova e dobronameren sovet

Jas tamu dadov komentar ... posle toa gi oterav tie trojcata sto tropaat gluposti u tri picke materine ama me izbrishaa :tapp:

Al dobro... nemas ti pojma koi se moite gledishta mozesh samo da nagadjash :tapp:

Jas tamu dadov komentar ... posle toa gi oterav tie trojcata sto tropaat gluposti u tri picke materine ama me izbrishaa :tapp:

Al dobro... nemas ti pojma koi se moite gledishta mozesh samo da nagadjash :tapp:
i ja gi oterav u P.M so tri cestitki...

zivelo Nezavisno Kosovo
zivela Nezavisna Vojvodina
i ziveo Nezavisni Sandzak(ili da go dadat na Bosna) :) :)

a kako slag na torta, eden citat na Merkel od nejzinaata sredba so tadic denes.
" Ja sakame Srbija vo EU, ama BEZ KOSOVO"

dosta bese civilizirano odbasnuvanje, majmuni ne moze s da naucis da citaat , i kolku da go sakas toa :)

zivelo Nezavisno Kosovo

Vidis greska e toa so si naprail , jas licno gi oterav u PM ... vaka siris netrpelivost toa se poedinci ... ali ti si znaesh na poedinec se ide poedinecno da mu pokazesh kolku e glup ... al sto da ti kazam ti si znaesh golem si , jas protiv svoi ne mozam da posakam nesto takvo , al mozam na usijana glava da mu kazam deka greshi i deka e glup ...toa e civiliziraniot pat ete toa jas mislam :tv:

zivelo Nezavisno Kosovo

Vidis greska e toa so si naprail , jas licno gi oterav u PM ... vaka siris netrpelivost toa se poedinci ... ali ti si znaesh na poedinec se ide poedinecno da mu pokazesh kolku e glup ... al sto da ti kazam ti si znaesh golem si , jas protiv svoi ne mozam da posakam nesto takvo , al mozam na usijana glava da mu kazam deka greshi i deka e glup ...toa e civiliziraniot pat ete toa jas mislam :tv:

"Klinot so klin se izbiva"- mene tamu nikoj ne me narece glup ili idiot,pa da moram da vregjam na licna osnova, tuku go proglasuvaa mojot narod i zemja za juzna Srbija,pa zatoa vozvrativ na ist nacin..
jas samo im servirav od ona sto tie si go zgotvija vo nivnite postovi.....da gi boli malku...:pos2::pos2:

Izvini vaka ama psihologija imas kec od mene ...ne se prai toa taka ... vleguesh u kolo energetsko na omraza i namesto da se vozdignesh nad toa i tezishteto da go premestish na coveckata ogranichenost od kade i proizleguva omrazata i stravot od nepoznatoto ti ne si ispadnal nisto podobar od niv. A samiot fakt sto se smeesh na toa ne e dobar za tebe kako licnost.

Znam i mene me faka nekad bad film koga gledam nepravda pa prkosam ama ne sum ekstremen i sovinista skoro nikogash . Ete tolku za toa ... Oti nekad poveke se kazuva so nekazanoto toa e moj stav i na temava i ajd caos

Винстоне,ке престанеме да упатуваме невкусни и неприjатни коментари на адреса на Србиjа,само ако го вратите СВ.Прохор Пчински.
Друго не и бараме на Србиjа.
Таа држава и онака се распага како лепрозна,може барем да ни го врати Прохор Пчински-место на кое се одиграле важни историски мигови за Македониjа и македонскиот народ.

Мамата ... неможам да заспијам ... оние кретенине на БГ кафе не спијат ... цел ден броусаат форум =)

хехе

Winston...po site ovie tvoi postovi zakluciv deka si samo eden g'zolizac i predavnik!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom