Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe te prashuvam ...ne znam dali koga bil BC ste idele tamu kako delegacija bez cekanej i bez problem ?
Da
ili NE ???
![]()
Kako ne e bitno jas misalm deka koga bil BC ste mozele da imate delegacija BEZ PROBLEM ... tocno e toa ?
A da se prefrlis ti na Srpskiot forum? Tamu ke naides na poveke istomislenici....Abe kazi mi ti mene dali koga BC bil na Vlast Ve pustale tamu BEZ PROBLEM
da ili NE
ja tolku razbiram so da i ne
A da se prefrlis ti na Srpskiot forum? Tamu ke naides na poveke istomislenici....
Ova e dobronameren sovet
i ja gi oterav u P.M so tri cestitki...Jas tamu dadov komentar ... posle toa gi oterav tie trojcata sto tropaat gluposti u tri picke materine ama me izbrishaa
Al dobro... nemas ti pojma koi se moite gledishta mozesh samo da nagadjash![]()
zivelo Nezavisno Kosovo
zivela Nezavisna Vojvodina
i ziveo Nezavisni Sandzak(ili da go dadat na Bosna)![]()
a kako slag na torta, eden citat na Merkel od nejzinaata sredba so tadic denes.
" Ja sakame Srbija vo EU, ama BEZ KOSOVO"
Vidis greska e toa so si naprail , jas licno gi oterav u PM ... vaka siris netrpelivost toa se poedinci ... ali ti si znaesh na poedinec se ide poedinecno da mu pokazesh kolku e glup ... al sto da ti kazam ti si znaesh golem si , jas protiv svoi ne mozam da posakam nesto takvo , al mozam na usijana glava da mu kazam deka greshi i deka e glup ...toa e civiliziraniot pat ete toa jas mislam :tv: