Спорот со Грција - коментари од Срби

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Винстон, да беше Бугар одма бан ќе добиеше.
Ама пошто си од небескиот народ можеш да збориш за македончето.

Koi navredi ? Ti Makedonskiot narod li si ?

Aj da vidam za sto da se izvinam bash ?

Брат ... али ти не ПОДЈЕБНУВАШ на наш форум ... да беше ВАШ или на вашите БРАЌА ГЕЈЦИ форумов ... ќе изедеше бан за 1 МИЛИСЕКУНДА ... дај не провоцирај ... ако имаш солидни аргументи -кажи ... не тука за курви и педери да правиш муабет .... И факт е ... Србите се изгубија поради начинот на водење на политика и уште еден факт е ... дека само МАКЕДОНИЈА (да ... таа МАКЕДОНИЈА ЈУЖНО ОД ВАС) ... ви помага кога сте у срања ... сакале/неќеле ...

A dur oni se adaptiraat ke gi utepaat od ebenje nashite , a Makedoncinajta ke go drkaat oti nemaat pari...pa ne mozat da ebat ni Albanki radi predrasudi a ni Makedonki radi nemanje standard ... dobra strategija :tapp:
ne se sekiraj ti za naši žene i devojke, nemav pare pa se ebev neli?
srekju imamo što oni (albanke) imav pare pa ebemo BESPLATNO.

nego za temu:
Grci, tija grčki srbi, bugari i što ti ja znam koi su, neka si terav rabotu
Mi (Makedonci) znaemo koi smo i što smo
oni nemav pojma pa brišev postovi na http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=62524&st=440
istina boli pa brišev
neka puknev

Ja ne provociram prv...procitajte prvo kolku navredi imashe kon mojot narod i kon mene licno ...

I pak ke kazam izjavata mi e izvadena od kontekst

koj ne e zlonameren ke skapira sto sum sakal da kazam

a takva izjava ne sum dal ako sum dal eve be pastirajte ja LESNO E

денес, 15:04 #229 Winston
Форум Џедај

Регистриран: Jun 2008
Мислења: 2,255
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif

icon1.gif

Цитат:
Напишано од Extremes
ako nekoj si ja zabiva glavata kako noj vo zemja, ne mora i ti toa da go pravis... Vidi sto se slucuva vo Arapskiot i Muslimanskiot svet so zenite...
Ne moze Albancite preku nokj od Saudijci(Vahabi i toa sto gi ucat po dzamiite), da stanat Amerikanci i Francuzi, za toa treba vreme...i adaptacija...

A dur oni se adaptiraat ke gi utepaat od ebenje nashite , a Makedoncinajta ke go drkaat oti nemaat pari...pa ne mozat da ebat ni Albanki radi predrasudi a ni Makedonki radi nemanje standard ... dobra strategija :tapp:

Ja ne provociram prv...procitajte prvo kolku navredi imashe kon mojot narod i kon mene licno ...

I pak ke kazam izjavata mi e izvadena od kontekst

koj ne e zlonameren ke skapira sto sum sakal da kazam

a takva izjava ne sum dal ako sum dal eve be pastirajte ja LESNO E

денес, 15:04 #229 Winston
Форум Џедај

Регистриран: Jun 2008
Мислења: 2,255
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif

icon1.gif

Цитат:
Напишано од Extremes
ako nekoj si ja zabiva glavata kako noj vo zemja, ne mora i ti toa da go pravis... Vidi sto se slucuva vo Arapskiot i Muslimanskiot svet so zenite...
Ne moze Albancite preku nokj od Saudijci(Vahabi i toa sto gi ucat po dzamiite), da stanat Amerikanci i Francuzi, za toa treba vreme...i adaptacija...

И добро .. што со ова ??? Па неможеш да ги браниш и напаѓаш и едните и другите ...

Ги браниш србите а плукаш по македонците ... а коа ке ти пререче некој дека си србин ... одма се ставаш на друга карта .. МАКЕДОНЕЦ СУМ И ЖИВЕАМ ВО СКОПЈЕ ...

Избери став/страна и држи се до тоа ... вака само правиш будала од себе.

Поздрав-Идам на кафе =) Се читаме покасно.

ЕДИТ: не реков дека провоцираш прв ... прочитај горе.

Vistinata , pravdata i principot na deluvanje se samo edno i taa nema nacionalnost , koj drugacie misli se laze sam sebe.

Mene vistina ne mi smeta , kako so ne treba na nikoj normalen da mu smeta ma kolku taa bolela

Генерализација или не, форумот го сметам како најдемократски, најслободен од сите можни медиуми, така да...тоа е тоа што народот го мисли.

Значи, на овој теми се исто види шта народ мисли. Нисам читао до краја, само прве две странице и то ми је било доста. Сад могу да узмем најуспелије радове, конкуренција је на завидном нивоу, и да отворим тему "ево шта Македонци мисле о Србима" на сајту делија и или неком сличном. Можда и та тема догура до 15 страна, мада сумњам. Мислим да форуми нису баш добро место за овакве закључке, тако да се не слажем с тобом да је то што "народ мисли" Форуми о политици су као нека балканска крчма где се људи наизменично бију, љубе, па пљују, па се опет љубе, па бију...и тако док се сви не исповраћају и оду на спавање. А ујутру све поломљено у кафани, а глава боли...

Значи, на овој теми се исто види шта народ мисли. Нисам читао до краја, само прве две странице и то ми је било доста. Сад могу да узмем најуспелије радове, конкуренција је на завидном нивоу, и да отворим тему "ево шта Македонци мисле о Србима" на сајту делија и или неком сличном. Можда и та тема догура до 15 страна, мада сумњам. Мислим да форуми нису баш добро место за овакве закључке, тако да се не слажем с тобом да је то што "народ мисли" Форуми о политици су као нека балканска крчма где се људи наизменично бију, љубе, па пљују, па се опет љубе, па бију...и тако док се сви не исповраћају и оду на спавање. А ујутру све поломљено у кафани, а глава боли...

a kakov e твојот став спрема Македонија и Македонците - јас лично доста се чувствувам навреден .

затоашто неферски се излага на темата - со потсмев и подбивање се гледа на НАС , се заебаваат на нашата сметка ко да сме некое племе од централна африка ! :nenene:

затоашто неферски се излага на темата - со потсмев и подбивање се гледа на НАС , се заебаваат на нашата сметка ко да сме некое племе од централна африка ! :nenene:

Што се замараш со простите врби???

Нека си го гледаат београдски пашалук,оти уште само со него останаа.

ФАКТ е дека во 21ви век им ја стеснија земјата.Во цел свет се уникални..во глупоста и неспособноста.

a kakov e твојот став спрема Македонија и Македонците - јас лично доста се чувствувам навреден .

Смејао се гологузан гологузану да је гологузија....:toe:

Замисли да неко ко први пут чује за Србију и Македонију (вероватно већина данашње земаљске кугле) прочита ову тему. Вероватно би мислио да је прави рат ту негде.

Какав је мој став? Изразито позитиван. Ако си се увредио онда извини ако ти нешто значи. Али да ти дам савет, као вероватно мало старији колега форумџија - никад не дозволи да те увреди нешто што прочиташ на интернету. Ако си достојанствен и поносан онда остани такав секогаш, иначе како ћеш се разликовати од будале која дроби глупости на интернету и шири мржњу? Будала си је будала без обзира на нацију.

Смејао се гологузан гологузану да је гологузија....:toe:

Замисли да неко ко први пут чује за Србију и Македонију (вероватно већина данашње земаљске кугле) прочита ову тему. Вероватно би мислио да је прави рат ту негде.

Какав је мој став? Изразито позитиван. Ако си се увредио онда извини ако ти нешто значи. Али да ти дам савет, као вероватно мало старији колега форумџија - никад не дозволи да те увреди нешто што прочиташ на интернету. Ако си достојанствен и поносан онда остани такав секогаш, иначе како ћеш се разликовати од будале која дроби глупости на интернету и шири мржњу? Будала си је будала без обзира на нацију.

А можеш да го напишеш ова на МАКЕДОНСКИ јазик?Како вие што (не) разбирате Македонски така и јас не разбирам Српски!

А можеш да го напишеш ова на МАКЕДОНСКИ јазик?Како вие што (не) разбирате Македонски така и јас не разбирам Српски!

Јас разбирам македонски одлично. А ти разбираш ли неки други јазик освен македонски? Англиски може ли?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom