Океј е товоето мислење но имаше овде некои членови на форумот што оваа тема ја искористија за да ја покажат омразата кон србите. Ако некој ги мрази србите тоа се дефинитивно бугарите кои со србите се вековни и вечити непоријатели. Па така да за мене тие члнови не покажаа патриотизам ако ги напаѓаш србите а ги браниш бугарите. така да лажните лице на шпионите кои живеат во македонија полека се открива.
Znaesh sto e razlikata ?
Na forumot si videl da doshol Srbin i da ti go kaze toa ???
Se zamaral nekoj da dojde na kajgana i da te navreduva i da te spori ???
Srbin ne doshol a Bugari kolku sakash eden kup... ete toa e fundamentalnata razlika...
Da doshol Srbin
jas prv lichno ke go oterav u pichku materinu ako te navreduva i spori , i ako e dojden samo radi provokacija .
Takvi forumi se zivi gluposti toa ne e real life aman...
Pak ke prasham
KOLKU SRBI STE ZAPOZNALE VO REAL LIFE I KOLKU OD NIV VE SPORELE ?
Nekoj tuka spomna gluposti Bora Corba pocnal so negovi shovinisticki izjavi... pa normalno covekot e alkos pravi koncert za dijasporcite tamu u Chikago ili kaj beshe ... nemojte be taka od izolirani primeri da vadite zakljucok ...
Sto treba sea ja da vadam zakljucok od specijalkata Chombe United sto pcue i ke on gi ebel Srpskite orospii li pa pcue majki sestri ...
Site Makedonci se takvi ???
I sto treba jas sea da me obzeme omraza i koga ke mi dojde Makedonche u shaki da go ispozaebam do koska ili pretepam radi edna specijalka iskompleksirana koj od kuj znae koe selo e ???
Po mene SEKOJ koj shiri takva omraza , pcue pozadi ekran e nisto poveke od edna obicna iskompleksirana budala i pre svega
PICKETINA ... sakate da bidete i Vie picketini ... bujrum pcujte zborete kako Srbkinjite se kurvi pokazujte si kompleksite ... Junaci zad tastatura ... ene go kaj e Nish ... idete do tamu i kazete go toa mislam ako imate muda... a ne ko retardirani pichici da pcuete tuka i navreduvate.
Sea da pustam ovoj topik na tie forumi ko sto ima tek tamu nacionalisti i budali koi ne razmisljaat ama uopste koi bile po ratishta i chuda, pa na prvo MAkedonce koe ke go nachekaat uste posle granica ima da mu isechat ushite kolku za zabava ... svesni li ste sto praite so vakvi temi ???
Vie ke sedite doma pak pozadi monitor a nekoe dete ni krivo ni duzno ke mu ebat mamata ...zasto radi Vashi kompleksi na niza vrednost . Omraza na nikoj ne donela dobro i e odraz na slabost i niskost.
Zatoa na sekoj forum ima moderatori i sekoj forum e dolzen da ne dozvoli shirenje na verska nacionalna i druga netrpelivost i diskriminacija inaku e toa krivicno delo izvrsheno preku mass medija.
Ja ne vikam da gi sakate , bidete mudri ne znaete sto nosi utre ... ne si zatvarajte vratite za navek ... eden link od ovaa tema na nekoj nacionalisticki forum moze da pokrene mnooogu mnoooogu reperkusii kon NEDOLZNI . A zasto oti nekoj e neprosveten glup i poln so omraza .
I razgranicete REAL LIFE ...i internet isto e ama ich ne e isto :uvo: