Според вас кој е најдобар и најекономичен автомобил?

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Форд фиеста 1.4 дизел 5.1 отворено 5.6 град :)

Другар ти зборам на мали вртежи без клима а и не во Скопје во Скопје секако ке потроши 11.За одржување сакпи се ама не ми смета додека праи мерак.Две брегасти па денес и многу мало литражни коли се со две брегасти и корсата 1.0 12в е со две брегасти,ништо опасно тоа.Каиши со затегнувачи комплет со 400 долари тоа грубо е околу 300 евра кои 400 евра ги најде за една.

моето троши 10 литра на стотка у град, ама па у 2ра иде 110. :) Не го мењам тоа за 2, 3 литра помалце бе. :)
Иначе фиат браво 1.6 16v возам.

Јас ја мерев мојата корса B 1.0 12V на отворено, товарена позади гумите беа навлезени, со отворени прозори :) без штедење у смисол 90-100 вожња и потроши околу 4.5 - 4.8 литри во град има околу 5.5 - 6 литри бензин потрошувачка

ајде едно мислење за фиат панда или овие кинезиве лифан 320?ако имал некој до сега пошо јас немам искуство со вакви коли али некако интересно звучат бројките за нив около 4,5 - 5 литри потрошувачка комбинирана

za potroshuvachka na otvoreno vi veruvam., ama za vo gradska e tuka da mi prostite tolku faktori vlijaat na potroshuvachkata da ., gradskata potroshuvachka nikogash ne e ista i i nikogash ne se zima kako posebna karakteristika na nekoe vozilo., a tochno e deka so novite elektronski sistemi i gradskata potroshuvachka e namalena no ne e nekoe posebno merliva i konstantna karakteristika na nekoe vozilo ., pozdrav oktandzhii:coffee:

Јас ја мерев мојата корса B 1.0 12V на отворено, товарена позади гумите беа навлезени, со отворени прозори :) без штедење у смисол 90-100 вожња и потроши околу 4.5 - 4.8 литри во град има околу 5.5 - 6 литри бензин потрошувачка

Ова е веке постирање за во оваа тема..... (мада ја сакав да те допрашам коа година корсата)..... а не некој пишал потрошувачка а не пишал шо кола и на шо оди!
За спамерите...спамер си е спамер!:)

ЕДИТ....

Застава 128 .... потрошувачка на плин до пред промената на моторот околу 14 градска.... 10-11 на отворено!

Дајанката градска околу 5-6...... на отоворено не сум ја тестирал за гориво али за уље да... 1 литро на 50км!

Ова е веке постирање за во оваа тема..... (мада ја сакав да те допрашам коа година корсата)..... а не некој пишал потрошувачка а не пишал шо кола и на шо оди!
За спамерите...спамер си е спамер!:)

ЕДИТ....

Застава 128 .... потрошувачка на плин до пред промената на моторот околу 14 градска.... 10-11 на отворено!

Дајанката градска околу 5-6...... на отоворено не сум ја тестирал за гориво али за уље да... 1 литро на 50км!

2000 год е корсата, ја возев пред неколку дена до грција толку троши околу 4.5 на отворено ... мн малце има поминато 60.000 км

п.с. порано имавме дијана многу ми е при срце колата, језда троши уље ко двотактна да е хахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom