Sponge Bob Squarepants

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Mislam deka nema otvoreno tema za najzabeganoto sungerche i negoviot drugar Patrick Star :) (ako ima brishete ili zalepete ja)

Devojkami gi obozava.Doma ima eden kup igrachki,privrzoci,pernichinja,plishani "mechinja" so nivnite likovi i taka natamu.A i mene me zarazi :D

Gi emituvaat na RTL(SpuzvaBob Skockani) i na B92(SundzerBob Kockalone).Kaj nas samo dolgometrazniot go imaat daeno nekolku pati na Telma,a za epizodite normalno po 100godini za razlika od nashite sosedi :SSS

Sakam da prochitam vashi komentari shto mislite za crtanchevo.Mene iskreno me gazi od smeenje :)))))))

Овој цртан мноогу го сакам :pipi: порано го гледав на РТЛ германската...али сега не знам на коа програма ја дават :toe:

Ауууу онаа сунѓерчетоооооо.... мн мн мн мн си го шакаммммММ... ама го немалоо одамна на тв... :wink:

Еден од најдобрите цртани. Ги имам сите епизоди (освен некои од последната сезона). Патрик знае да биде бољи и од Хомер.
Филмот пак, триумфира сам по себе.

Си го обожавам Спонџ Боб, туку дали не е Mr. Krabs најзакон? :)

И јас го гледам тој цртан филм на MTV го дава едно време

Го Пратам на А1 Секој Ден Не е Нормално Сунѓерчето и маица Имам со Него :)

Хахаха SpongeBob. Ако ова не те насмее ништо не те смее.
Го продолжува хуморот на Loony Tunes, нормално малце изменет и модернизиран. Убаво е нацртана и анмирана серијата.

Нема експлицитни сцени (голем плус) и е наменет за секаква публика, не е само за деца, сличнo како Loony Tunes.

сунгерот боб најинтересно цртанче! го гледам секој пат кога ке го затечам...
најоткачен е патрик (идол ми е!!)

хахаха многу ми е срцка, многу е слатко...го обожавам:pipi:

„ Боб: Што правиш кога не сум тука?, Патрик: Те чекам да се вратиш! “ :pos2:

Напишано од mollie
најоткачен е патрик (идол ми е!!)

и мене, ама и Лигњавко ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom