- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
Mislam deka nema otvoreno tema za najzabeganoto sungerche i negoviot drugar Patrick Star
(ako ima brishete ili zalepete ja)
Devojkami gi obozava.Doma ima eden kup igrachki,privrzoci,pernichinja,plishani "mechinja" so nivnite likovi i taka natamu.A i mene me zarazi
Gi emituvaat na RTL(SpuzvaBob Skockani) i na B92(SundzerBob Kockalone).Kaj nas samo dolgometrazniot go imaat daeno nekolku pati na Telma,a za epizodite normalno po 100godini za razlika od nashite sosedi :SSS
Sakam da prochitam vashi komentari shto mislite za crtanchevo.Mene iskreno me gazi od smeenje
))))))
(ako ima brishete ili zalepete ja)Devojkami gi obozava.Doma ima eden kup igrachki,privrzoci,pernichinja,plishani "mechinja" so nivnite likovi i taka natamu.A i mene me zarazi

Gi emituvaat na RTL(SpuzvaBob Skockani) i na B92(SundzerBob Kockalone).Kaj nas samo dolgometrazniot go imaat daeno nekolku pati na Telma,a za epizodite normalno po 100godini za razlika od nashite sosedi :SSS
Sakam da prochitam vashi komentari shto mislite za crtanchevo.Mene iskreno me gazi od smeenje
))))))
порано го гледав на РТЛ германската...али сега не знам на коа програма ја дават