Спиење со партнер/ката!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Преубаво е.:)Не се жалам.Впрочем,како минува времето е се подобро и подобро.

Нема нешто поубаво! И со бившите и со сегашниот дечко ми е преубаво кога ќе си преспиеме заедно.
Додуша со едниот од тие двајцата бивши и не беше до толку... и тоа првата вечер кога спиевме заедно! Ај што ме разбуди во ниедно време, бар за нешто убаво да ме разбудеше... Да скратам. Дечкото си имал проблеми со месечарење чат-пат. И, секако, тоа не ми го кажа со време, морав лично да дознавам... ме извади од памет. Збореше за вонземјани и чуда, бараше остри предмети... Се преплашив! За на крај да легне и во истата секунда да продолжи да спие како бебе... и следното утро да не се сеќава на ништо!
А со останативе е ко на филм! :) гушкања и мирен, длабок сон до утрото, без `рчење, клоцање, лигавење и сл. :)

Јас сум мирен како бебе и не рчам барем така мислам.Немало забелешки освен дека сум бил себичен кога се работело за ќебето и кој го поседува.Но јас не сум тој што контролира работи во сон,а камоли мојот сексуален нагон кој од сабајле е во екот на климакс.

Ма најубаво е , убавини, две топли тела гушнати , прилепен секој дел од нив ,сум спиел повеке пати и најубаво е кога онака ме гушне и ми дише у врат , ја осеќаш топлината и уживаш

Прекрасно чуство посебно кога ќе станеш од сабајле и покрај тебе партнерот/партнерката.
Имам едно потресно искуство кога дечко ми сонувал нешо и одеднаш рипна од кревет и отиде ја заклучи вратата 10мин едвај си дојде при себе ја од памет се извадив хахахах:pos: и еднаш во сон свиреше гитара хаха ама добро е го трпам:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Si naprajf jas dogovor od pochetok .. Ne spij blisku do mene nekjam da me mavash :) Ako e seks .. seks neka e .. ama posle toa neka odi ponatamu i neka me ostavi da spiem raet isto i jas ke go ostam raet da spie :) Moze od sabajle edno gush ova ona za dobro utro ped stanuvanje.. ako treba on da ide na rab pred mene ili ja pred nego, ondak striktno da ne se budi osobata sho ostanuva vkrevet !!!

Нема нешто поубаво! И со бившите и со сегашниот дечко ми е преубаво кога ќе си преспиеме заедно.
Додуша со едниот од тие двајцата бивши и не беше до толку... и тоа првата вечер кога спиевме заедно! Ај што ме разбуди во ниедно време, бар за нешто убаво да ме разбудеше... Да скратам. Дечкото си имал проблеми со месечарење чат-пат. И, секако, тоа не ми го кажа со време, морав лично да дознавам... ме извади од памет. Збореше за вонземјани и чуда, бараше остри предмети... Се преплашив! За на крај да легне и во истата секунда да продолжи да спие како бебе... и следното утро да не се сеќава на ништо!
А со останативе е ко на филм! :) гушкања и мирен, длабок сон до утрото, без `рчење, клоцање, лигавење и сл. :)

Хахаха, сирота ти, не би сакала да сум на твое место:pos:

Гушнати така ама под услов да не бидеме лице в лице оти не ми е пријатно некако в лице да ми дишат кога спијам:love: А наутро обожавам да ја будам

Јок,не сум јас за таа работа,зашто партнерката ќе се разбуди цела со модринки,како да била во Трета Светска Војна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom