Спиење кај партнерот

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Е морам да напишам овде една глупост:
... а мајка ми наместила да спие во другата соба на кауч:kesa:
..... а бе и ден денес ми се смее душава кога ќе ми текне....:salut:

Мене ми се има истово случено,свекрвица ми намести друг кревет,да не и го апнам синчето:pos:
Мајка ми секогаш прашува дали да намести за двајцата или посебно,културна жена:)

Има ли нешто поубаво од тоа да спиете со партнерот/партнерката? Заспивате гушнати, се будите гушнати, го гледате како милно си спие среќен што е до вас...... Го будите/ве буди со бакнежи, гушкања, нежни допири............ ммммммммммммм

Девојка ми спиеше кај мене веке неколку пати ама ја знаеја дека е кај другарка....:):)
Иначе супер е да си спиеш со партнерот...:vozbud:

Спиел кај мене многу пати, но не сме имале активности од проста причина што живеам во мал стан и мојата и собата на моите се залепени една до друга:)
Јас кај него секогаш кога се може, со активности, секако, има подобра положба на собата:)и најубаво ми е одсабајле, и покрај здивот, тесниот кревет и се тоа да си имам покрај себе некој мој. А најлошо ми е кога ќе станеме, и мајка му не прашува:се наспавте?:pos2:

Има ли нешто поубаво од тоа да спиете со партнерот/партнерката? Заспивате гушнати, се будите гушнати, го гледате како милно си спие среќен што е до вас...... Го будите/ве буди со бакнежи, гушкања, нежни допири............ ммммммммммммм

ahammzzzzz nema poubavo0o0o0o....:back:.....ali ova beshe samo za nova godina...i tolku....
p.s. ne praef nishto!:)

Секако. Зошто да не?
Кај мене дома, досега нема преспано девојка освен за нова година од причина што им било срам. BTW ја сум студент и во студентскиот стан, 3 од 5 ноќи бившата девојка спиеше и „спиеше“ кај мене.
-И јас имам спиено многу пати... (кај сестра и)
Дефинитивно сум ЗА. Ми се допаѓа да имам некој покрај мене по цела вечер и да можам да го гњавам кога ќе ми текне :)

кога би имало погодни услови би спиела кај него или он кај мене..

Немам спиено од проста причина што моите ќе кренат невероватна паника, татко ми посебно.
Го имам искусено тоа, но не да се разбудам во некое нормално време наутро, туку во рани зори со изгрејсонце и да нема ништо поубаво од тоа да си спиете заедно, еден до друг, гушнати, кога ќе се разбудиш првото нешто кога ќе го видиш да биде тој.

Послатко спиење нема :)

Токму така.:)
Затоа кога дечкото е од друг град многу поедноставно одат работите.Посебно зошто јас знам така да си испланирам, да понекогаш се случува ситуација, како пред некое време, да морам да одам на матурска кај блиска пријателка и мораа да ме пуштат, а бидејќи моите дома се знаат со дечко ми, а татко ми го обожава начисто, по професионална деформација :), не им било мило, ама можело да се изведе.
Инаку, само туку така да одам и да преспијам, не е изводливо, имам мајка Девица во хороскоп, пре ќе ми рече да се вратам во 12 дома од Скопје него да останам.
А он да спие кај мене ... ќе видиме дали ќе ни се потрефи ситуација т.е. се надеваме. :vozbud:

neka spie de ako saka ama .....sigurno moite na tavan ke go smestat:pos2:

не немам останато да спијам кај него,а ни он кај мене,но иде кај мене и останува и седи по цел ден и со мама си разговара исто и јас кај него,многу сум блиска со неговите,но да спијам кај него сеуште е рано и нема потреба,дури и останувам кај него и до 3часот,па за некој час се разденува,нема потреба да спијам кај него,мислам

Не ми се случило тоа. Ама сметам дека моите и не мислат дека тоа е баш во ред. А, кога тие би се согласувале, би спиела. Ама мислам дека моите си имаат некои свои принципи со кои сметаат дека не е морален чин, а посебно ако дечкото е од ист град.
Доколку партнерот е од подалечно место, друг град или држава нема сакам нејќам, ќе мора негде да се преспие.:pipi:хехе.

никогаш досега, а знам и дека нема да биде уште многу време....

али знам еден другар кој е сеа трета средно, и женска му кај него дома спие за викенд...ноу комент...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom