Спиење кај партнерот

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
2 пати до сега ми се случило ова секако неговите не беа тука тогаш :) Ама беше онака како што досега кажавте спиење а не секс :) Преубаво ми беше, го гушкав и го бацнував на секои 2 мин. Сабајлето ми направи поручек и ме разбуди:vozbud: :back:
пс: моите мислеа дека сум кај другарка :helou:

ммм само единствен проблем ке биде што од "Спиење" ни "С" нема да видиме, иначе друго све е ок:bip:

Imam spieno poveke pati,ama decko mi ziveese sam i plus vo drug grad,taka da nemase nikakvi precki.Vo drugi uslovi mi e nezamislivo.Kaj mene dosega nikoj nema spieno,a ne ni planiram vo bliska idnina.
Inaku,super bese,ama ne bese "samo spienje".:icon_lol:

Imam spieno jas kaj nego i on kaj mene i toa nogo cesto.Posto sme od razlicni gradovi mislam deka e ok.Dobro se slozuvam so negovite a isto taka i on so moite roditeli i sme nemale nikakov problem.

За преспивање, се случило 2-3 пати, само 1 јас кај нејзе пошо бев ѓон и неможев да се вратам до дома па си реков ај ке преспијам:kesa:
А иначе редовно си дремнувам кај нејзе, има добар кревет и чим легнам малце да се испружам, одма дремка ме фаќа и си одспивам по саат до два:pos2:

Сметам дека сеуште ми е рано за преспивање иако заедно сме 4години.
Ке си дојде време и за тоа.
Денес сите некако како да брзаат,како да сакаат се оддеднаш да изживеат или како да им е страв дека тоа нема да го проживеат. В ред е тоа но сепак за некои работи треба да се знаат границите.

Би ја пуштил да спие кај мене, и доколку е кратка врската :kesa:

Сум спиела кај него, спиел кај мене, без да ни бидат информирани родителите. Во некои вечери имало активности:) во некои не.
И да, најубаво е кога ќе осетам како ме бакнува во ноќта.

...mmmmm..uh-uh, nisho ne e povozbudlivo od samata pomisla deka ja rasturash po soba kuklichkata, na mamica i taticata...hihhihihihihihi...extra sex se deshava koa se prespiva kaj partnerkata doma...:smir:

Е морам да напишам овде една глупост:
once upon a time.... ја носам девојка ми дома кај моите, уствари само ја најавив дека ќе преспие ,да не се изненадат и така ме немаа видено одамна, моите не беа дома вечерта и не ја видоа а убаво беа информирани шо функција има девојката и така отидовме ние во дискотека и бла бла, и се враќаме ноќта дома а мајка ми наместила да спие во другата соба на кауч:kesa:
..... а бе и ден денес ми се смее душава кога ќе ми текне....:salut:

Еднаш имам спиено кај една бивша девојка дома. Татко и демек трета смена, и ќе се задржел на работа до кај 12 попладне ама кога се разбудив знам дека ме пречека човекот со кафе. А кутриот јас со морнинг дик стик морав да се поздравам со човекот. Среќа беше man from the 21 century па немаше многу фама околу тоа зашто спиел дечко ти тука. Едино нешто кога сум си отишол ја прашал Дали правевте нешто? и подпрашање Користевте ли кондом:)

Nemam spieno kaj nego,nejkam nezgodno mi e..on kaj mene da,zimajki u predvid deka moite bea na pat....cela vecer gnjavenje oko ne sklopi :)

Iskreno nemam spieno kaj deckoto doma dosega a i iskreno ne ni mozam zaso ednostavno se e premnogu rano za toa i znam deka ako izbrzam moze da zgresam a vaka barem znam deka se ke dojde u svoe vreme.A inace bi sakala da se sluci toa zaso bi bilo preubavo sigurna sum ama za se ima vreme pa taka i za ova...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom